ING'den ilk defa müşteri olacaklara özel kredi kampanyası: Faiz oranları ve şartlar neler?

ING’den ilk defa ING’li olacak müşterilere özel bir kampanya haberi duyuruldu. ING ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara özel kredi kampanyasını resmi internet sayfası üzerinden duyurdu.

Tüm bankalarda değişen kredi politikaları ve Merkez Bankası faiz kararı sonrasında artan kredi faizleri vatandaşları oldukça yorarken ING’den kaçırılmayacak bir kampanya duyuruldu.

Düşük faizli kredilerin kredi miktarları genelde çok düşük olup vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya yetmezken ING bankası hem düşük faizli hem de büyük kredi miktarı ile ilk defa ING’li olacaklara özel bir kampanya sundu. Kampanya detaylarında ise bazı şartlar belirten ING tüm detayları resmi sayfası üzerinden yayımladı. İşte kredi oranlarının tüm detayları…

ING’DEN 50 BİN TL’LİK KREDİ FIRSATI!

Tüm bankalarda yaşanan sıkılaştırma politikaları ile beraber vade ve kredi oranları azalırken faiz oranları yükseldi. Artan faiz oranlarına ve kredi miktarlarına bakarak ihtiyaçlarını halledecek uygun krediyi bulamayan vatandaşa çözüm ING’den geldi. ING ilk defa müşterisi olacaklara özel yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında İlk defa ING’li olup ilk defa alacağı krediyi Turuncu Ekstra üzerinden alan müşterilerine hem nakit iade avantajı hem de alınan kredide faiz oranı ne olursa olsun %2,69 faizinden yararlanma fırsatı sundu.

Bu kampanyadan yararlanmak içinse müşterilerine yalnızca Turuncu Ekstra programına katılmaları ve Banka Kartı’nızdan alışveriş yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek kredi tutarlarına göre aylık 2.000 veya 4.000 puan toplamalarının yeterli olacağını belirtti.

KREDİ KOŞULLARI NELER?

ING yayımladığı kredi kampanyasının koşullarını ise resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.

  • Kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 50.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 24 ay vadeye kadar yararlanabilir.
  • Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir.
  • Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur.
  • Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %3,19'ten başlar.
  • Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %3,19 ile %8,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.
  • Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

Finans Haberleri