Kuveyt Türk Katılım Bankası, emekli müşterilerine özel bir kampanya sunuyor!

Kuveyt Türk Katılım bankası eylül ayına bomba gibi kampanyalar ile giriş yapıyor. Son zamanlarda geçinmekte oldukça zorlanan emeklilere özel kampanya yapan Kuveyt Türk Katılım bünyesindeki emeklileri sevindirdi!

Kuveyt Türk Katılım bankası yeni kampanyasını duyurdu. Yeni kampanyası ile emekli müşterilerini sevindirirken geçinmekte zorlanan emekli müşterilerine özel promosyon kampanyalarını da duyurdu. Emekli vatandaşların maaşlarının yetersiz kalmasının üzerine bankalardan emekli vatandaşlara finansal destek sağlayacak kampanya haberleri artmaya devam ediyor. Son olarak Kuveyt Türk Katılım bankasından gelen kampanya haberi banka bünyesindeki emekli vatandaşları oldukça sevindirdi!

KUVEYT TÜRK’TEN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA!

Emekli vatandaşların geçim sıkıntılarının arttığı bu dönemde emekli vatandaşlara finansal destek sağlamaya çalışan bankalardan yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Kuveyt Türk Katılım yeni yayımladığı kampanya fırsatları ile müşterilerini oldukça sevindirdi. Kuveyt Türk Katılım bankası emekli vatandaşlara özel yaptığı promosyon miktarları ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kuveyt Türk Katılım bankası emekli promosyonlarını;

SGK maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4 bin 800 TL

SGK maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 5 bin 600 TL

SGK maaşı 7.500 TL aralığında olanlara: 7.200 TL

SGK maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 8.000 TL olarak açıkladı.

PROMOSYONO EK KAMPANYA!

Kuveyt Türk Katılım Bankası emekli müşterilere özel yaptığı promosyon miktarlarının yanı sıra emeklilerin en çok ihtiyaç duydukları, eczane, hastane ve sağlık harcamalarında artı 5 taksit daha yapılacağını ancak harcamanın Kuveyt Türk Sağlam kart ile yapılması gerektiğini belirtti. Bununla beraber Sağlam Kart ile yapılacak olan ilk 100 TL ve üzeri tutarlı market alışverişine de 20 TL tutarında altın para hediyesi verileceğini de belirtti.

Finans Haberleri