Kuveyt Türk’ten esnaf ve çiftçiye fatura destek kampanyası başladı! 500 TL anında hesapta!

Kuveyt Türk, esnaf ve çiftçilere destek kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, şartları karşılayan müşterilerine Kuveyt Türk, 500 TL Altın Puan hediyesi sunuyor. İşte detaylar…

Türkiye’de vatandaşlara bankalar tarafından çeşitli şartlar altında ve kampanyalar ile birlikte birçok tasarruf ve kazanç fırsatı sunuluyor. Mali işlerini bankalar üzerinden gerçekleştiren vatandaşlar, bu işlemlerine karşılık tercih ettikleri bankalara ve bankaların hizmet şartlarına göre kampanyalardan yararlanarak kazanç ve tasarruf elde etme şansı yakalıyor. Bu kampanyalardan biri de Kuveyt Türk’ten geldi. Kuveyt Türk, koşulları sağlayan müşterilerine 500 TL Altın Puan hediye ediyor.

Kuveyt Türk, dikkat çeken kampanyasını duyurdu. Banka, “Esnaf ve Çiftçinin Faturası Bizden!” sloganı ile duyurduğu kampanya kapsamında, koşulları sağlayan müşterilerine 500 TL Altın Puan hediye ediyor. Mobil uygulama üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olan şahıs firması ve çiftçiler, söz konusu kampanyadan yararlanabiliyor. Bu kampanya ile esnaf ve çiftçiler, fatura ödemelerine yönelik destek alabiliyor. İşte detaylar…

KUVEYT TÜRK’TEN 500 TL ALTIN PUAN KAMPANYASI

Kuveyt Türk, esnaf ve çiftçilere yönelik 500 TL Altın Puan kampanyasını duyurdu. 31 Aralık 2023 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden müşteri olan şahıs firması ve çiftçilere, 2 adet fatura ödeme talimatı vermeleri karşılığında 500 TL Altın Puan veriliyor. Söz konusu kampanya dahilinde, verilecek fatura talimatının otomatik ödenmesi ile fatura başına 250 TL, toplamda 500 TL Altın Puan sunuluyor.

KAMPANYA KOŞULLARI

Müşteriler, kampanyaya katılım sürecinde kartlarının gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden kart bilgilerini görüntüleyebiliyor ve alışveriş de yapabiliyor. Söz konusu kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez faydalanabiliyor. Öte yandan bu kampanyadan, 31 Aralık 2023 tarihine kadar belirlenen yollar üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olan şahıs firması ve çiftçiler yararlanabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Katılım sınırı bulunan kampanya, 1.000 kişi ile sınırlı tutuluyor. Ayrıca kampanyada kazanım tek seferlik sunuluyor ve Kuveyt Türk’ün sunduğu bu kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemiyor. Öte yandan Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanyayı sonlandırma veya koşullarda değişiklik yapma hakkına da sahiptir.

Finans Haberleri