Mutfakta büyük tüp patlaması cepleri yaktı! Tüpe dev zam geldi boş tüpün fiyatı bile 325 TL oldu

Tüp fiyatlarına öyle bir zam geldi ki boş tüpün fiyatı 325 TL oldu. Aygaz ipragaz Milangaz Bizimgaz tüp fiyatları değişti.

Mutfakta büyük tüp patlaması cepleri yaktı! Tüpe dev zam geldi boş tüpün fiyatı bile 325 TL oldu - Akaryakıt zamları, döviz ve enflasyon derken bir dev zam haberi de tüp fiyatlarına açıklandı.

Dolar kurunda yaşanan yükseliş, akaryakıt fiyatlarına gelen KDV ve ÖTV zammı, LGP zammı sonrasında beklendiği üzere tüp fiyatlarına da zam açıklandı. Zaten enflasyonda yaşanan yükseliş nedeni ile yangın yerine dönen mutfaklarda bu seferde tüp patlaması yaşandı. Büyük mutfak tüpü fiyatı pek çok ilde 500 TL sınırını aştı.

TÜP FİYATLARINA REKOR ZAM! BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ KÜÇÜK PİKNİK TÜP FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Vatandaşın artık korkarak kullanmaya başladığı ve tasarruf etmeye çalıştığı tüp fiyatlarına ne yazık ki bir zam haberi daha geldi. Pek çok ilde gelen son zamların ardından büyük muftak tüpü ya 500 TL bandına dayandı ya da bu rakamı aşmış oldu.

Örneğin Ankara'da Aygaz markalı büyük mutfak tüpü satış fiyatı 497 TL olarak uygulanırken İstanbul'da söz konusu satış fiyatı 520 TL olarak uygulanıyor. Hatırlanacağı üzere Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde doğalgaz bulması ile büyük sevinç yaşanmış, milyonlarca kişiye 1 aylık bedava doğalgaz kullanımı hakkı verilirken 12 ay boyunca ise mutfaklarda bedava doğalgaz kullanım hakkı için ücretsiz 25 m3 doğalgaz hakkı verileceği ilan edilmişti.

BEDAVA TÜP MÜJDESİ BEKLENİRKEN BOŞ TÜPÜN FİYATI TÜP DEPOZİTOSU ÜCRETİ 320 TL OLDU!

Tüp almak isteyen kişilerin ödemiş oldukları depozito ücreti ya da bilinen diğer adı ile boş tüp fiyatı 320 TL oldu. Tüpe gelen dev zam depozito ücrtini de arttırırken daha önce 240 TL olarak ödenen depozito ücreti gelen son zammın ardından 320 liraya yükseltildi.

Finans Haberleri