Nakit derdine ilaç gibi çözüm geldi! İsteyene 20 isteyene 50 bin TL ihtiyaç kredisi verecek

Denizbank yeni kredi kampanyasını bankamatik kartı kullanan vatandaşları için başlattı.

Denizbank tarafından duyurulan yeni kredi kampanyasına göre ise 20.000 TL ila 50.000 TL arasında değişen tutarlarda ihtiyaç kredisi almak isteyenlerin, hızlıca başvuruda bulunarak ihtiyaçlarına çözüm bulabilecekleri belirtildi.

Denizbank, bankamatik kartı sahiplerine özel olarak hızlı başvuru imkanı sunarken, başvuruyu da cep telefonu üzerinden yapmak da oldukça basit olarak aktarıldı. Cebimde Kredi kampanyası adı altında olan bu hizmetle, TC kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi yazarak 3280 numarasına SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz, uygun müşterilere anında kredi onayı veriliyor.

TEK BİR ŞART ARANACAK

Denizbank, bu kampanyadan faydalanabilmek için bankamatik kartı sahiplerinin aynı zamanda bireysel müşteri olmalarını istiyor. Bu şartı sağlayan müşteriler, ihtiyaçlarına yönelik kredi fırsatından hızlıca yararlanabilirler.

Bankamatik kartı sahipleri, bu özel kampanyadan yararlanmak istediklerinde en yakın Denizbank şubesine gitmeden hızlıca SMS ile başvuruda bulunabilirler. Bu sayede müşterilere zaman kazandırılarak ihtiyaçlarına anında çözüm sunulur.

  • Kampanyadan 14/08/2023 – 15/09/2023 tarihleri arasında DenizBank Mobildeniz'i indirip "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni DenizBank’lılar faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında aylık kredi faiz oranı, kredinin hayat sigortalı olması, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve kullandırılan kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir. MobilDeniz kanalından yapılan kredi kullandırımlarında 20.000.-TL’lik kredinin 12 aya kadar vadede, aylık faz oranı %1,89 olabilmesi için kredinin hayat sigortalı olarak kullanılması ve KKB puanı, genel borçluluk durumu bankamız kredi standartlarına uygun olması gerekmektedir. Bu kredi şartlarından birinin veya birkaçının sağlanamaması durumunda aylık faz oranı %1,89’un üzerinde olabilecektir. Müşterimizin yararlanabileceği kredinin faizi kredi başvurusu sırasında tüketici tarafından görülebilmektedir.
  • Kredinin hayat sigortasız olarak kullanılmak istenmesi durumunda ise, aylık faiz oranları %2.09 ile %5,75 arasında müşterilerimizin borçluluk durumu ve KKB puanına bağlı olarak değişebilecek olup %1,89 faiz oranı geçerli olmayacaktır.

Finans Haberleri