Nakit ihtiyacı duyanlara Finansbank'tan anında 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı duyuruldu!

Düşük faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyen müşterilere özel Finansbank tarafından yeni ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu.

Son yıllarda artan maliyetler ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyaçları da artmaya başladı. Durum bu şekilde olunca da bankalar tarafından vatandaşlara verilen ihtiyaç kredi kampanyaları da vatandaşlar tarafından daha fazla merak edilmeye başlandı. Kapsam dahilinde kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşlar özellikle de hangi bankanın daha düşük faiz oranından ve esnek vade imkanı ile kredi verdiği gibi pek çok detayı araştırmaya başladı. Konu hakkında yapılan açıklamalarda son olarak Finansbank tarafından vatandaşlara düşük faiz oranı ile 20 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.

ACİL NAKİT İHTİYACI DUYANLARA FİNANSBANK'TAN 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Finansbank tarafından yapılan son açıklama ile birlikte yeni müşterisi olan kişilere özel büyük ihtiyaç kredisi imkanı verileceği öğrenildi. Bu kapsam dahilinde vatandaşların faydalanabileceği krediler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Düşük faiz oranı ile verilecek olan ihtiyaç kredisinin örnek ödeme planı şu şekildeydi;

Anapara = 20.000 TL

Toplam Faiz = 3.520 TL

Tahsis Ücreti = 115 TL

Faiz Oranı = %1,99

Aylık Taksit = 1.960,03 TL

Toplam Ödeme = 23.635,36 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %39,39

Tahsis Ücreti = 115,00 TL

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Nakit ihtiyacını tamamlamak amacı ile bankaya kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında başvuru esnasında herhangi bir şekilde başvuru şartlarının bulunup bulunmadığı idi. Konuya dair yapılan açıklamalara göre kişilerin başvuru yapabilmesi için bankalar tarafından belli başlı şartların arandığı ifade edildi. Kapsam dahilinde hemen hemen tüm bankalar tarafından aranan genel şartlar şu şekilde verildi;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

Yukarıda verilen şartları sağlayan vatandaşların bankalar tarafından karşılıklı güveni sağlamak amacı ile konulduğu ifade edilerek gerekli olan şartların sağlanması halinde bankanın resmi internet sitesinden, mobil bankacılık üzerinden ya da bizzat mesai saatleri içerisinde bankalara giderek başvuru işlemlerinin tamamlanabileceği öğrenildi.

Finans Haberleri