Nakit ihtiyacına uygun faiz arayanlar! İşte o fırsat!

Artan pahalılıkta nakit ihtiyacının çoğalması ile beraber vatandaşlar bankalara yönelmeye devam ediyor. Bankaların kredilerine artan rağbet sonrasında arttırılan kampanyalara bir yenisi ise TEB bankasından geldi.

Yüksek enflasyon ile beraber artan pahalılıkta vatandaşların nakit alım gücü günden güne tükeniyor. Nakit alım gücü tükenen vatandaşların rağbetleri ise bankalara doğru artarken bankalarda kredi kampanyalarını arttırdılar. Bankalardan gelen kredi kampanyalarının çoğalması ile beraber vatandaşlar ne iyi oranları araştırmaya başladılar. Artan faiz oranları ile beraber en uygun oranlarla araştırılan kredi kampanyalarına TEB bankası çok iyi oranlar vererek yeni bir kredi kampanyası duyurdu. İşte TEB bankasının yeni kredi kampanyası…

TEB bankasından kredi kampanyası

Bankalarda sıkılaşan oranlarla beraber vatandaşlar nakit ihtiyaçları söz konusu olduğunda en iyi oranları araştırmaya başladılar. Tüm bankaların kredi oranları değişirken TEB bankası yeni kredi kampanyası ile tüm müşterilerinin dikkatini çekti. TEB bankası yeni yayımladığı kredi kampanyasının detaylarında düşük faiz seçenekleri ile tüm ihtiyaçlara en iyi çözümün yeni sunduğu kredi kampanyası olduğunu belirtti.

TEB bankası yaptığı çeşitli kredi kampanyaları ile müşterilerini sevindirmeye ve ihtiyaçlarına yönelik finansal destekler sunmaya devam ediyor. TEB bankası yeni açıkladığı kredi kampanyası ile 30.000 TL’ye kadar kredi oranları ile oldukça dikkat çekti. Sıkılaştırılan banka politikalarında düşürülen kredi oranları arasında TEB bankası kredi oranları ile oldukça rağbet görüyor.

TEB bankası kredi detayları…

TEB bankası mobil şube, internet bankacılığı veya TEB bankası şubeleri üzerinden başvurularının yapılacağı kredi kampanyasının detaylarını açıkladı. TEB bankası vatandaşların 30 bin TL’ye kadar kullanabilecekleri kredi kampanyasında %3,09 oranında faiz uygulanacağını belirtirken vade oranlarını 36 ay vade olarak açıkladı. Bu oranlara göre krediyi alan bir vatandaşın aylık ödemesi 1.590 TL’ye denk gelirken toplam geri ödemesi 57.252 TL olarak belirtildi.

Finans Haberleri