Nisan kampanyası açıklandı! İş Bankası emeklilere bu promosyonları ödeyecek!

İş Bankası tarafından Nisan ayında emeklilere verilecek maaş promosyonları açıklandı. İş Bankası’nın Nisan 2023 emekli maaş promosyonu kampanyasında hangi ödemeler yapılıyor?

Emekliler her ayın başını iple çekmeye devam ediyorlar. Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını her ayın başında güncelleyerek yeni kampanyaları ilan ediyorlar. Nisan 2023 emekli maaş promosyonu kampanyasını açıklayan ilk bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası tarafından açıklanan yeni kampanyanın öne çıkan özellikleri merak ediliyor.

İŞ BANKASI YENİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

İş Bankası’nın yaptığı açıklama ile emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Buna göre emekli müşteriler SGK’dan aldıkları maaşları İş Bankası’na taşıyarak bu kampanyadan yararlanabilmek için ilk adımı atabiliyor. Maaş taşıma işleminin ardından emeklilerin İş Bankası’na 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü vermesi gerekiyor. Tüm bunların karşılığında da İş Bankası emekli müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL HESAPLANIYOR?

İş Bankası emekli maaş promosyonu için hem bir tarife hem de bir hesaplama yöntemi uyguluyor. Tarifede 4 ayrı maaş skalası ve 4 ayrı maaş promosyonu ödemesi bulunuyor. Hesaplama ise bazı özel durumlarda devreye giriyor. Emeklinin maaşında nafaka kesintisi varsa veya haciz kesintisi uygulanıyorsa bu kesintiler maaştan çıkarılıyor ve kalan maaşın karşılığında ne kadar maaş promosyonu ödeneceği belirleniyor.

İş Bankası tarafından açıklanan Nisan 2023 emekli maaş promosyonu tarifeleri şu şekilde:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4.500 TL
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5.250 TL
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

30 NİSAN’A KADAR GEÇERLİ OLACAK

İş Bankası tarafından bir açıklama yapılarak ilan edilen emekli maaş promosyonu kampanyasının 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi. Bu süre içerisinde belirlenen koşullarda müşteriler emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanma imkanı bulabilecekler. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için de herhangi bir ücret de ödemeyecekler.

Finans Haberleri