O ilde ekmek ve simide büyük zam geldi!

Yakın zamanda sık sık gelen ekmek zamlarına bir yenisi daha eklendi. O ilde ekmek ve simide büyük zam uygulandığı açıklandı.

Son dönemde pek çok ilden emek ve simit fiyatları için zam haberi gelirken, yakın zaman içerisinde un fiyatlarına bağlı olarak daha da büyük zamların görülmeye başlanabileceği ifade edilmişti. Durum bu şekilde olunca da pek çok ilden peş peşe zam haberleri gelmeye başladı.

Daha önce de sık sık yapılan ekmeğe zamlara ilişkin gelen haberlerde önümüzdeki süreçte bu zamların da üzerine çıkabileceği ifade edilmişti. Vatandaşları son derece endişelendiren bu haberin ardından maliyetlerin artması ile birlikte belirli illerde tek tek ekmeğe zam geldiği konusunda haberler yayıldı.

O İLDE EKMEK SİMİT ZAMLANDI!

Bugün de Sakarya ilinden gelen son dakika açıklaması ile birlikte ekmek ve simit için yeni zamlar uygulandı. Sakarya Fırıncılar Odası'nın talep ettiği ekmek zammı, SESOB'un Fiyat Tespit Komisyonu tarafından onaylanarak yeni fiyat listesi ile birlikte satışa sunulacağı ifade edildi. Bu fiyat listesine göre 200 gramı 5 TL'den satılan ekmeğin 250 grama çıkarılarak 7,5 TL'den satılacağı öğrenilmiş oldu.

Bununla birlikte önceden 200 gramı 6 TL'den satılan simidin de gelen zamlar sonucunda 7,5 TL'den satılmaya devam edeceği öğrenildi.

Finans Haberleri