Opel Astra 69 Bin TL, Dacia Logan 86 Bin TL! Ticaret Bakanlığı satış ilanı yayınladı!

Ticaret Bakanlığı tarafından çok uygun fiyatlarla ikinci el otomobil satışı yapılacağı açıklandı. Piyasanın çok altında fiyatlarda satılan ikinci el araçlar otomobil sahibi olmak isteyenler için çok büyük bir fırsat oluyor.

Türkiye'de otomobil satın almak isteyenler çok yüksek fiyatları görünce vazgeçmek zorunda kalabiliyorlar. Bu kapsamda hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasasında fiyat yüksekliği araç satın almak isteyenleri zor durumda bırakıyor. Ancak yine de bazı imkanları kullanarak çok uygun fiyatlarla ikinci el otomobil satın almak mümkün olabiliyor. Bu imkanlardan birisini de vatandaşlara Ticaret Bakanlığı sunuyor. 

TİCARET BAKANLIĞI UCUZ ARAÇ SATIŞI DUYURUSU YAPTI!

İkinci el otomobil satın almak isteyenlere alternatif bir model sunan Ticaret Bakanlığı merakla beklenen duyurusunu yaptı. Ticaret Bakanlığı devlete ait olan ikinci el araçları satışa çıkardı. İkinci el otomobiller için ilan yayınlanan bakanlık çok uygun fiyatlar açıkladı. Piyasada bulunmayacak fiyatlarla yapılan ikinci el otomobil satışları araç sahibi olmak isteyenler için çok büyük bir imkan oldu. 

E-İHALE İLE HERKES TEKLİF VEREBİLECEK!

Ticaret Bakanlığı'nın satışını yapacağı ikinci el otomobilleri satın almak isteyenlerin bunu hangi yolla gerçekleştirebilecekleri de belli oldu. Buna göre e-ihale sistemi uygulanacak. Otomobiller için belirlenen fiyatların yüzde 10'unu geçici teminat bedeli olarak ödeyen vatandaşlar teklifte bulunacaklar. Uygulanan sürenin sonunda en yüksek teklifin sahibi otomobili satın almaya hak kazanıyor. Teklif edilen tutarın ödemesini yapılınca otomobilin satış işlemi tamamlanıyor. 

DAHA GÜVENLİ SATIŞ YOK!

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el otomobil satışında oldukça güvenli bir sistem uygulanıyor. Her araç için ekspertiz raporu internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Araçlara teklif vermeden önce vatandaşlar satın almak istedikleri otomobillere dair en ince ayrıntıyı dahi görebiliyorlar. Böylece satın alınan otomobilde herhangi bir sürprizle karşılaşılmamış oluyor. 

HANGİ OTOMOBİLLER KAÇ TL'YE SATIŞA ÇIKARILDI?

Ticaret Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan otomobillere dair ilgili ilanlar yayınlandı. Bu ilanlara göre 2006 model Jeep Compass 2.4 için 303.900 TL fiyat belirlendi. 2003 model Opel Astra 1.7 CDTI ise 69.900 TL fiyatla satışa çıkarıldı. 2003 model Volkswagen Sharan 2.0 için ise 180.300 TL fiyat açıklandı. 2007 model Dacia Logan için ise 86.325 TL'den satış yapılacağı bildirildi. 

Yayınlanan ilanlara göre Ticaret Bakanlığı 2004 model Chrysler Voyager model aracı 131.625 TL'ye, 2001 model BMW 3.18 İ'yi 135.225 TL'ye, 2008 model Land Rover Range Rover'i 634.575 TL'ye, 2000 model BMW 5.30 DA'yı ise 210.225 TL'ye satacak.

Finans Haberleri