Pet şişe su fiyatlarına dev zam yolda! Yüzde 25 ila 30 zam bekleniyor

Son dönemde peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Pet su fiyatlarına yüzde 25 ila 30 arasında zam beklendiği ifade edildi.

Son dönemde pek çok ürüne gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan açıklamalara göre şimdi de pet su fiyatlarına zam uygulandığı öğrenildi. Daha öncelerinde damacana su fiyatlarına yapılan zamların ardından şimdi ise uzun bir süre sonra pet su fiyatlarında dev zammın uygulanacağı öğrenildi. Konu ile ilgili Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamalarda gelen zam oranı belirtildi.

YÜZDE 25-30 ARASINDA ZAM BEKLENİYOR!

Özellikle son dönemde sigara ve alkole gelen zamları sosyal medya hesabından duyuran Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bugün yaptığı son paylaşım ile birlikte de pet su fiyatlarına yüzde 25 ila 30 arasında değişen bir oranda zam beklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamalarda, "Pet sulara dev zam! %25 ile %30 güncelleme geldi " ifadelerine yer verdi.

Yapılan açıklamaların ardından yakın zamanda pet su satışı yapan markalar tarafından da zamlı fiyatların duyurulmasının beklendiği ifade edildi.

Finans Haberleri