Söke Un halka arz ne zaman sona erecek, sonuçları açıklandı mı, hisse fiyatı ne kadar?

Halka arz edilen şirketleri takip eden vatandaşlar Söke Un’un halka arzına dair ayrıntıları merak ediyorlar. Söke halka arz ne zaman bitiyor, hisse fiyatı ne, nereden alınabilir, dağıtım nasıl olacak?

Türkiye’de Borsa İstanbul son ayların en kazançlı yatırım aracı oldu. Özellikle halka arz yoluyla yapılan işlemlere çok büyük bir talep gösteriliyor. Şirketler de bu yüksek talepten faydalanmak için sırasında Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay alıp halka arz işlemlerini yapıyorlar. Son olarak Söke Un olarak da bilinen Söke Değirmencilik halka arz ediliyor.. Peki Söke Değirmencilik halka arz ile alakalı olarak bilinmesi gerekenler nelerdir?

HANGİ BANKADAN ALINABİLİR?

Söke Değirmencilik’in halka arz işlemi başladı. Yatırımcılar bu şirketin hisse senetlerini almaya başladılar. Türkiye’de bu işlem sadece QNB Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ aracılığı ile yapılıyor. Bu kanal üzerinden Söke Değirmencilik’in halka arzından yararlanılabilir.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK BORSA İSTANBUL’DA NE ZAMAN İŞLEM GÖRMEYE BAŞLAYACAK?

Söke Değirmencilik için şu anda halka arz ile alakalı olarak yatırımcılardan talep toplanıyor. Bu talep toplama sürecinin tamamlanmasının ardında Söke Değirmencilik şirketi Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK HİSSE FİYATI!

Söke Değirmencilik için hisse fiyatı da açıklandı. SPK tarafından onaylanan Söke Değirmencilik hisse fiyatı 7,50 TL olarak açıklandı. Halka arz için bu fiyat esas alınıyor ve yatırımcılar bu fiyat ile hisse talebinde bulunuyorlar.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK HİSSE KODU NE OLDU?

Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacak olan Söke Değirmencilik için hisse kodu da belirlendi. Buna göre #SOKE kodu ile şirket borsada işlem görecek. Yoğun bir talep olmasından dolayı bu konuda sıklıkla araştırma yapılıyor.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK HALKA ARZ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Söke Değirmencilik için halka arz işlemleri 4 Ocak çarşamba günü başladı. 3 gün devam edeceği açıklanan halka arz işlemleri 6 Ocak Cuma günü yani bugün saat 17:00’da sona erecek. Pazartesi günü ise Borsa İstanbul’da gong Söke Değirmencilik için çalacak.

SÖKE DEĞİRMENCİLİK NASIL DAĞITIM YAPACAK?

Söke Değirmencilik’in nasıl dağıtım yapacağı da merak ediliyor. Şirket halka arzda 77.500.000 lot verecek. Dağıtım ise oransal olarak yapılacak. Eşit dağıtım kuralları uygulanmayacak.

Finans Haberleri