T.C kimlik numaranızla hesabınızı kontrol edin! Hesabınıza para yatmış olabilir!

Acil paraya ihtiyacınız var mı? Şimdi T.C. kimlik numaranızla hızlı kredi ve destek ödemeleri alabilirsiniz. Binlerce lira destek sadece bir adım ötenizde!

Paraya sıkışan ve acil nakit ihtiyacı olanlar için harika bir fırsat! Hemen T.C. kimlik numaranızı kullanarak 7.500 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında ödemeniz anında hesabınıza yatırılıyor. İşte detaylar:

  • Başvuru koşulları son derece basit.
  • Sadece T.C. kimlik numaranızla başvuru yapabilirsiniz.
  • Başvurunuz onaylandığında beklemeden paraya kavuşabilirsiniz.

İHTİYAÇ ANINDA NAKİT ÖDEME DESTEĞİ

Hemen nakit ihtiyacınızı karşılayın! Sadece T.C. kimlik numaranızla başvuru yaparak IBAN numaranıza 500 TL'ye kadar nakit ödeme desteği alabilirsiniz. Koşullar oldukça basit ve başvuru işlemi hızlıdır. İşte adım adım nasıl başvurabilirsiniz:

  1. Başvuru formunu doldurun.
  2. Başvurunuzu onaylayın.
  3. Dakikalar içinde ödemenizi alın.

DESTEK VEREN BANKALAR

Size destek olmaya hazır bankaları öğrenin:

Banka

Kredi Desteği

Başvuru Yöntemi

Akbank

5 Dakikada Kredi

SMS ile başvuru yapın

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)

Düşük Faizli Hızlı Kredi

SMS ile başvuru yapın

AKBANK KREDİ FIRSATI

Paraya hızlıca ihtiyacınız varsa, Akbank size yardımcı oluyor. Sadece 5 dakika içinde cep telefonunuzdan Akbank'a kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu için "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 4425'e SMS göndermek yeterlidir. Kredi başvurunuz dakikalar içinde onaylanır ve isterseniz en yakın Akbank şubesinden ya da IBAN numaranızdan kredinizi alabilirsiniz.

TEB KREDİ FIRSATI

TEB, düşük faizli kredi desteği ile 7500 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Sadece birkaç dakika içinde onaylı krediye sahip olabilirsiniz. Başvuru için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne "KREDİ TC KİMLİK" yazıp 44 66 numarasına SMS göndermek yeterlidir. Onaylanan kredinizi Türkiye Ekonomi Bankası şubelerinde veya IBAN numaranız üzerinden hemen alabilirsiniz.

Siz de hızlı kredi ve destek ödemelerinden yararlanmak için T.C. kimlik numaranızı kullanarak başvurunuzu yapın. Paraya ihtiyacınız olduğunda, bu fırsatları kaçırmayın!

Finans Haberleri