Taksit ertelemeli taşıt kredisi! Halkbank'tan 280 Bin TL ucuz kredi duyurusu!

Taşıt kredisi kullanarak otomobil satın alacaklara Halkbank tarafından yılın fırsatı verildi. 2 ay taksit ertelemeli taşıt kredisi düşük faizle verilmeye başlandı.

Otomobil ihtiyacı olanlar ama bütçelerinde eksiklikler bulunanlar bankaların taşıt kredilerine yöneliyorlar. Bankalar otomobil satın almak isteyenlere nakit destekleri sağlayarak araç satın almayı kolay bir hale getiriyor. Ancak bu kredilerin karşılığında müşterin karşısına bir maliyet çıkarılıyor. Bazı bankaların çok yüksek faizleri otomobil alımlarını külfetli bir hale getirebiliyor. Halkbank gibi az sayıda banka ise düşük faizli taşıt kredisi ile otomobil almayı kolaylaştırıyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ VADE SÜRELERİ

Halkbank’tan taşıt kredisi kullanılmak istenmesi durumunda banka müşterilere bazı kredi vade süresi sınırlamaları getiriyor. Bunun için otomobilin satış değerine bakılıyor. Halkbank’ın taşıt kredisi azami vade süreleri şöyle uygulanıyor:

-400 Bin TL’ye kadar otomobiller için 48 aya kadar
-400 Bin TL ile 800 Bin TL arası otomobiller için 36 aya kadar
-800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arası otomobiller için 24 aya kadar
-1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arası otomobiller için 12 aya kadar taşıt kredisi verilebiliyor.

NE KADAR KREDİ ÇEKİLİR?

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasından yararlanarak ne kadar kredi alınabileceği için de otomobilin değerine bakılıyor. Belirli limitler içerisinde çeşitli kredilendirme oranlarıyla kredi veriliyor. Bu limitlerin üzerine kesinlikle çıkılamıyor. Halkbank’ın kredilendirme kuralları şöyle:

-400 Bin TL’ye kadar otomobiller için yüzde 70 oranında
-400 Bin TL ile 800 Bin TL arası otomobiller için yüzde 50
-800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL arası otomobiller için yüzde 30 oranında
-1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL arası otomobiller için yüzde 20 oranında taşıt kredisi kullandırılıyor.

TAKSİT ERTELENEBİLİR

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere taksit erteleme imkanı da veriliyor. Müşteriler talep ederlerse taşıt kredisi kullanıp otomobillerini satın aldıktan sonra 2 ay boyunca kredi taksitlerini ödemeye başlamıyorlar. 2 aylık aranın ardından taşıt kredisi taksitleri ödenmeye başlanıyor.

280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT TABLOSU!

Halkbank’tan taşıt kredisi kullananların kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,59 oranlı faiz ile yapılıyor. 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi kullananlar bankaya her ay 9.105 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplamda ise kredi maliyeti 437.054 TL oluyor.

Finans Haberleri