Tarım Kredi ve PTT AVM zincir marketlere savaş açtı yağ fiyatına damping indirimi ile 10 LT fiyatına tam 20 LT TMO Ayçiçek yağı satışı başladı

Zincir marketler biri kere daha yaptığı zamlar ve satış fiyatları ile tepkilerin odağına otururken Tarım Kredi Market beklenen indirim duyurusunu yaptı. Düzenlenen kampanya ile 10 LT fiyatına 20 LT TMO Ayçiçek yağı alma fırsatı sunuldu.

Son dönemde yeniden tartışma konusu olan zincir marketlerin yapmış oldukları zamlar ve fahiş fiyat tartışması ile gözler Tarım Kredi Marketler tarafından açıklanan satış fiyatlarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile Tarım Kredi Marketlere indirim talimatı verilmiş ve maliyetine satış yapılması istenmişti. 

Verilen talimat sonrasında gözler Tarım Kredi Marketler tarafından satılan ürünlere çevrilirken vatandaşlar en çok marketlerde el yakan ayçiçek yağı fiyatlarına odaklanmıştı. Tarım Kredi Marketler TMO ayçiçek yağı için indirimli fiyatlarla satış yaparken ne yazık ki yoğun talep nedeni ile kısa sürede biten stoklar vatandaşı zorlamıştı. 

TARIM KREDİ MARKETLER İLE PTT AVM AYÇİÇEK YAĞI SATIŞI İÇİN KAMPANYA AÇIKLADI! 

Marketlerde kısa sürede ayçiçek yağının stoklarının tükenmesi ve vatandaşın eli boş dönmesi üzerine alınan karar ile devlet PTT AVM 'nin gücünü kullanmak üzere yeni adım attı. PTT AVM ile Tarım Kredi Market arasında imzalanan sözleşme ile PTT AVM üzerinden ucuz ayçiçek yağı satışı başladı. 

Bazı zincir marketlerde ünlü markaların teneke 5 LT ayçiçek yağı fiyatları 270 liralara dayanırken bu da TMO tarafından satılan 4'lü ayçiçek yağı fiyatı ile nerede ise 10 litre fiyatına 20 litre yağ alışveriş yapılmasını sağlamış oluyor. Üstelik isteyen kişiler için internet üzerinden hemen sipariş oluşturmaları durumunda sipariş vermiş oldukları ayçiçek yağı kapılarına kadar teslim ediliyor. 

PTT AVM TMO AYÇİÇEK YAĞI 5 LT, 10 LT, 20 LT SATIŞ FİYATI NE KADAR, KARGO KAÇ TL EKLENİYOR?

Ucuz ayçiçek yağı almak isteyen kişiler TMO ayçiçek yağının fiyatlarını araştırırken PTT AVM üzerinden düzenlenen kampanya ile:

TMO Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatı 135 TL, 

TMO Ayçiçek yağı 10 LT satış fiyatı 270 TL, 

 TMO Ayçiçek yağı 20 LT satış fiyatı 540TL olarak satılıyor. Satışı yapılan yağlar için ise bazı günler düzenlenen kampanya ile kargo ücreti alınmazken bu kampanyaları yakalayamayan kişiler için ise örneğin 20 litrelik yağı alan kişiler için 46 liralık kargo ücreti ekleniyor. 

Finans Haberleri