TEB'den günde 93 TL ödeme ile 40 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu!

3 ay erteleme imkanı ile duyurulan ihtiyaç kredisi hakkında TEB son kampanyayı müşterilerine özel duyurdu.

TEB'den büyük ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu! Yapılan son duyuru ile birlikte TEB tarafından 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli, düşük faiz oranı ile toplamda 40 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan şartlar merak konusu olurken, aylık bazında bakıldığı zaman düşük ödeme tutarı ile nakit ihtiyacı duyan herkesin ihtiyacını kolay bir şekilde karşılayabileceği öğrenildi. Bununla birlikte ödeme planı da yayımlanarak, kişilerin alabilecekleri bu kredinin ardından ne kadar ödemelerin alınacağı gösterildi.

ÖDEME PLANI BELLİ YAYIMLANDI!

TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte alınan 40 bin değerindeki kredinin 3 ay ertelemenin ardından 24 ay vade ile ödemelere başlandığı ifade edildi. Krediden faydalanmak isteyen müşteriler için ise örnek ödeme planının yayımlandığı öğrenildi.

Anapara = 40.000 TL

Toplam Faiz = 14,116 TL

Masraf = 230 TL

Faiz Oranı = %1,98

Aylık Taksit = 2.254,84 TL

Toplam Ödeme = 54.346,16 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %36,49

Banka Tahsis Ücreti = 230,00 TL

Ort. Ekspertiz Ücreti = 230,00 TL

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

3 ay ertelemeli krediden faydalanmak isteyen kişiler için bankalar tarafından belirlenmiş olan belli başlı başvuru şartları bulunmaktadır. Bu şartlar ise başlıca şu şekilde belirlenmiştir;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

Yukarıda verilen şartların sağlanması halinde kişiler oldukça kolay bir şekilde TEB üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilmektedir. Başvuru işlemlerinin onaylanmasının ardından ise kişiler ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kolay bir şekilde 40 bin TL değerindeki ihtiyaç kredisine sahip olabilecektir.

Finans Haberleri