Türkiye Finans yüzde 1,95 faiz oranıyla 30 bin TL ihtiyaç kredisi verecek!

İhtiyaç kredisi kampanyası ile anında 30 bin TL verilecek! Türkiye Finans özel kampanyalarını duyurdu.

Son dönemde artan ihtiyaçlar ile birlikte vatandaşlar tarafından bankalar üzerinden verilen kredilere talepler artmıştır. Bu taleplerin artmasının ardından bankalar da düşük faiz oranları ile verilen kredi kampanyaları ile müşterilerine özel fırsatlar sunmaktadır. Türkiye Finans Bankası tarafından yapılan son kampanyada ise oldukça düşük faiz oranı ile birlikte 30 bin TL verileceği öğrenildi. Bu kapsamda gerekli olan şartlar ve detaylar ise belli oldu.

TÜRKİYE FİNANS 30 BİN İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK!

İhtiyaç sahibi kişiler için kredi fırsatı duyuruldu! Türkiye Finans Bankası tarafından yapılan son kampanya ile birlikte uygun faiz ve vade oranları ile 30 bin TL verileceği açıklandı. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar bulunmaktadır. Kredi için verilen örnek ödeme planı ile birlikte kredinin tüm detayları paylaşıldı.

Türkiye Finans Bankası tarafından müşterilere özel örnek ödeme planı yayımlandı. Kişilerin bu sayede almak istedikleri kredilere daha kolay bir şekilde ulaşabilecekleri ifade edilmiş oldu.

Anapara = 30.000 TL

Toplam Faiz = 5.169 TL

Tahsis Ücreti = 150 TL

Faiz Oranı = %1,95

Aylık Taksit = 2.930,82 TL

Toplam Ödeme = 35.319,84 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %34,81

Tahsis Ücreti = 150,00 TL

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kişilerin belirlenen ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmesi için belli başlı şartlar aranmaktadır. Şartlar banka ile müşterileri arasında güven sağlanması için verilmiş olunup bu şartlar ise şu şekilde verilmiştir;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Finans tarafından uygun faiz oranı ile verilecek bu kredi için kişilerin banka üzerinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Bankalar tarafından verilen ihtiyaç kredisi için bankanın şube, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Finans Haberleri