Vakıfbank’tan 20.000 TL ödemeli emekli paketi!

Emekliler için bankaların sağlamış oldukları imkanlar araştırma konusu yapılıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasının da içerisinde yer aldığı yeni emekli paketi ile Vakıfbank toplamda 20.000 TL ödeme yapıyor.

Türkiye’de emekliler için nakit imkanları oldukça daraldı. Geçim sıkıntısı içerisinde kalan emeklilerin tutunacakları tek dal olarak emekli maaş promosyonları kaldı. Bu kampanyalar ile emeklilere bankalar nakit ödemeler yapıyorlar. Ancak bazı bankalarda bu kampanyalar emekli paketi kampanyasına dönüşmeye başladı. Vakıfbank da emekli paketi ile beraber emekli müşterilere toplamda çok daha fazla ödeme yağmayı vaat ediyor.

EMEKLİ PAKETİ AÇIKLANDI

Emekli müşterileri memnun etmek ve onların Vakıfbank müşterisi olmalarını sağlamak için Vakıfbank yeni bir emekli paketi açıkladı. Bu emekli paketi ile beraber emekli müşteriler Vakıfbank’tan iki tür ödeme alabiliyorlar. Bunun ilki emekli maaş promosyonu ödemesi olurken ikincisi de emeklilere özel sunulan mini ihtiyaç kredisi oluyor. Bu şekilde emekli müşterilerin banka hesaplarına daha fazla miktarda nakit para yatmış oluyor.

PROMOSYON TARİFESİ AÇIKLANDI

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere şu tarife üzerinden ödeme yaptığı bildirildi:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi veriliyor.

MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Vakıfbank’ın emekli maaş müşterilerine sunduğu ek imkan ise mini ihtiyaç kredisi oluyor. Bu kampanya çerçevesinde emekliler 36 ay vadeli 8.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Emeklilerin ellerine böylece bir miktar daha para geçerken bu kredinin faizinin özel bir faiz olduğu belirlendi. Emekli müşteriler taksit ödemelerini ise her ay emekli maaşlarından küçük tutarlar halinde yapabiliyorlar.

Açıklanan emekli paketi ile beraber Vakıfbank’ın emekli maaş müşterileri 12.000 TL’si promosyon ve 8.000 TL’si de ihtiyaç kredisi olmak üzere banka hesaplarında 20.000 TL nakit ödemeyi görüp hemen kullanabiliyorlar.

Finans Haberleri