Vakıfbank’tan 70 bin TL ödeme almak sadece 1 dakika sürüyor! Üstelik ilk 3 ay tek kuruş ödenmeyecek!

Yeni bir ihtiyaç kredisi paketi devreye almış olan Vakıfbank, 70 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için düşük faizli kredi sağlayacağını duyurdu. İşte Vakıfbank’ın kredi paketi…

Bankaların şimdilerde en çok dikkat çeken kampanyaları olan kredi kampanyaları, özellikle eylül ayında artan piyasa faiz oranlarıyla birlikte daha yakından takip edilir hale geldi. Bu kampanyalardan birini devreye alan Vakıfbank, yeni ayın kredi kampanyasını duyurdu Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, düşük faizli kredi paketini bugün açıkladı. Bu pakette esnek geri ödeme koşulları da sağlayan Vakıfbank, nakde ihtiyacı olanlara seslendi.

Eylül ayı boyunca 70 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faizli kredi paketini devreye almış olan Vakıfbank, bu paket kapsamında piyasanın en düşük faizlerinden birini verdi. Aynı zamanda geri ödemeleri önemli ölçüde kolaylaştırmış olan Vakıfbank, başvuruları da telefona taşıdı. Sadece 1 dakika içerisinde nakdi hesaba aktaran Vakıfbank, kredi kampanyasına ilişkin yazılı açıklama yaptı. İşte Vakıfbank’ın kredi kampanyası ve kampanya şartları…

VAKIFBANK’TAN KREDİ ALMAK 1 DAKİKA SÜRÜYOR

Kolay başvuru ile alınabilecek olan 70 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi paketini devreye almış olan Vakıfbank, aralarında birer boşluk bırakarak ‘KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelir’ yazan kişilerin 5724’e SMS göndermesi halinde hemen krediden yararlanabileceğini bildirdi. Kredinin geri ödemelerine ilişkin de bilgi veren Vakıfbank, dileyenlerin; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli ödeme yapabileceğini belirtti.

VAKIFBANK, DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VERİYOR

Kredi isteyenlere tek başvuru ile kredi veren Vakıfbank, 3 bin TL ile 70 bin TL arasındaki tüm ihtiyaçların bu kredi kampanyası ile karşılanabileceğini duyurdu. Kredi limitine göre değişmekle birlikte 3 ile 36 ay arasında vade sunan Vakıfbank, yüzde 3,29’dan başlayan faizler ile bu kredi hizmeti vermeye başladı. Başvuruları almaya başlamış olan Vakıfbank, kredi onayı alanlara bankaya gitmeye gerek kalmaksızın nakdi hesaba iletiyor.

Finans Haberleri