1 Mayıs İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinlikleri kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında ve Beyoğlu'nda 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 06.00'dan itibaren kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapalıi hangileri açık?

İstanbul Valiliği'nin açıkladığı trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde:

Beyoğlu'nda saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar:

Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak,Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescid Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamal Başı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak, İnönü Caddesi- Mete Caddesi.

Bu yolları kullanacak olan kişilere alternatif olarak sunulan güzergahlar ise şöyle:

Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğaz Kesen Caddesi, Defterdar Yokuşu.

Anadolu Yakası'nda saat 06.00'dan itibaren kapatılacak yollar:

Turgut Özal Bulvarı (Maltepe - Kartal Sahil Yolu), (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.

Trafiğe kapalı olan yollar yerine D-100 karayolu ve Maltepe Bağdat Caddesi'nin kullanılması önerildi.

İstanbul Valiliği tarafından yayımlanan liste kapsamındaki yollar sabah saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak. Bu nedenle vatandaşların daha önceden önlemini alması gerekiyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri