1 Ocakta Marketler Açık Mı? Migros, Bim, A101, Şok Kaçta Açılacak?

Yılbaşı öncesi 1 Ocak'ta marketlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Migros, BİM, A101 ve ŞOK gibi zincir marketlerin yılbaşı çalışma takvimleri belli oldu.

Yeni yıla girmeye saatler kala yarın hizmet vermeye devam edecek yerler merak ediliyor. Bu kapsamda vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılaması için marketlerin açık olup olmadığı araştırılıyor.

Türkiye'nin her köşesinde yeni yıl heyecanı yaşanırken market ya da bakkallardan alışveriş yapacak ola kişiler marketlerin 1 Ocakta ki çalışma saatlerini sorguluyor.

1 Ocakta Marketler Açık Mı?

1 Ocak günü yeni yılın ilk günü olması nedeniyle resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle 1 Ocak'ta tüm kamu kurumları ve okullar kapalıdır.

Ancak vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamada sorun yaşamaması için marketler hizmet vermektedir. Marketler ve bakkallar 1 Ocak'ta tatil yapan işletmelerden değildir. Bu nedenle birçok kişi marketlerin hizmet saatlerini araştırıyor.

Migros, BİM, A101, ŞOK 1 Ocak'ta Açık Mı?

1 Ocak resmi tatildir ancak bu tarihte marketler hizmet vermeye devam etmektedir. 1 Ocak'ta marketler, normal mesai saatlerine devam edecekler. Ayrıca marketler bayramlarda, hafta sonları ve diğer resmi tatillerde de hizmet vermektedir.

Gündem Haberleri