10 Milyon Dolar Zam Yaptı! Emlak Milyarderi ABD Eski Başkanı Donald Trump Evini Satışa Çıkardı

Biden'e karşı yarıştığı son seçimde kaybederek başkanlık koltuğunu devreden ABD Başkanı Donald Trump gayrimenkul satışına devam ediyor.

Başkanlık yaptığı dönem ile ilgili olarak hakkında yasal süreç devam eden Donald Trump gayrimenkul satışlarına devam ediyor. Donald Trump bu seferde bölgenin en gözde ve popüler evi olan Palm Beach'te yer alan evini rekor fiyatla satışa sundu.

Donald Trump evini daha öncede geride bıraktığımız Mart ayında 49 milyon dolarlık fiyat ile satışa sunmuş, ancak kısa süre sonra satıştan vazgeçerek evini ilandan çekmişti. Aynı konut için bir kere daha ilana çeken Donald Trump bu sefer evinin satış fiyatına tam 10 milyon dolarlık rekor zam yaptı.

DONALD TRUMP EVİNİ SATIYOR!

Palm Beach bölgesinin en gözde evi olarak gösterilen Donald Trump'ın evi okyanus manzarası ile büyülerken evin sahip olduğu muhteşem manzarasına ek olarak süper lüks özellikleri, geniş bahçesi ve mimari tasarım ile öne çıkıyor. Satışa sunulan evin Donald Trump'ın oğluna ait.

Donald Trump'ın oğlu olan Eric Trump'ın yönettiği "1125 South Ocean" isimli şirkete ait olan muhteşem konutu Donald Trump kız kardeşi Maryanne Trump Barry'den 2018 yılında 18.5 milyon dolar ödeyerek satın almıştı. Süper lüks evin 8 odası ve 11 banyosu bulunurken kendisine ait özel yüzme havuzu, spor salonu, oyun salonu, sinema salonu ve toplantı salonu gibi pek çok ultra lüks özelliği bulunuyor.

Gündem Haberleri