12 Temmuz Snapchat neden girilmiyor, çöktü mü?

Dünyanın en fazla indirilen popüler uygulamaları arasında yer alan Snapchat çöktü mü merakla araştırılıyor. Peki 12 Temmuz Snapchat neden girilmiyor, çöktü mü?

12 Temmuz Snapchat neden girilmiyor, çöktü mü? Dünyanın en fazla indirilen popüler uygulamaları arasında yer alan Snapchat çöktü mü merakla araştırılıyor. Açıldığı günden bu yana gerek Avrupa ve Amerika ülkelerinde oldukça popüler olan Snapchat uygulaması Türkiye'de de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya hızlı bir şekilde ulaştı.

Uygulama geçmiş dönemlere nazaran popülaritesini her geçen gün yitirmeye başlasa da hala kullanan yüzbinlerce kişi var. Snapchat uygulamasına neden girilemediği, çöktü mü sorgulamaları başladı. Uygulama için gelen son dakika haberi sonrasında ise uygulamaya girmeye çalışan vatandaşların uygulamadan atıldığı bilgisi geliyor.

Snapchat uygulamasına halen giriş yapılamazken kullanıcılar ise nasıl giriş yapacaklarına dair detayları araştırmaya başladı. Gelişmeler geldikçe bu sayfada yer alacak.

Snapchat; Snap Inc. kurucuları Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlar.

Gündem Haberleri