12 yıldır çözülemeyen cinayet çözüldü! Ailesi televizyona çıktı, cinayet aydınlandı, katili ev sahibi çıktı

Fulya ile Umudun Olsun programında işlenen cinayet çözüldü, N.S. cinayeti aydınlandı! Kayıp inşaat işçisi cinayet kurbanı çıktı.

12 senedir kayıp olarak aranan ve ailesinin cinayete kurban gittiği iddiası ile özel bir televizyon kanalında canlı yayına katıldığı 56 yaşındaki inşaat işçisinin vakası çözüldü. Ailesinin kayıp olarak aradığı 56 yaşındaki N.S.'nin şüphelenildiği gibi cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 

Aydın'a bağlı olan Nazilli ilçesinde yaşanan olayda 2010 senesinde geçimini inşaatlarda çalışarak sağlayan 56 yaşındaki N.S. bir anda ortadan kayboldu. Kaybolan işçinin eşi ve ailesi 2 sene boyunca kayıp ihbarında bulunmadı. N.S.'nin kayıp olduğu ise oğlunun babasına ait olan araçla tesadüfen kazaya karışması ile ortaya çıktı. 

FULYA İLE UMUDUN OLSUN PROGRAMINDA ARANMIŞTI! 

Kaza sonrasında araç sahibi olan kişinin kayıp olduğunun anlaşılması üzerine güvenlik güçleri tarafından soruşturma açıldı ancak o tarihte soruşturma sonuçsuz kaldı. Ailesinin Fulya ile Umudun Olsun isimli programa katılması ile beraber polise yeni bir ihbar geldi. 

İsminin açıklanmasını istemeyen kişi tarafından yapılan ihbarda kayıp şahsın cinayete kurban gittiği iddia edildi. İhbar üzerine kurulan özel ekip cinayeti aydınlattı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inşaat işçisinin son olarak kiracı olarak oturduğu evden telefonundan sinyal alındığını belirterek çalışmalarını bu yönde sürdürdü. 

N.S.'nin yapılan incelemede kiracı olarak oturduğu evin apartmanında yer alan garaj zeminde gömülü olduğu alan belirlendi. Yapılan inceleme sonucu kemiklerin kayıp şahsa ait olduğu, ev sahibi ve eşinin cinayetten sonra Almanya'ya yerleştikleri oğullarının ise başka bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu tespit edildi. Almanya'dan iade talebinde bulunulan çiftin oğulları ise cinayeti itiraf etti. 

Gündem Haberleri