15 Temmuz'da Ankara'da EGO Otobüsleri Ücretsiz mi? Metro, Ankaray, Başkentray Bedava mı?

Vatandaşlar 15 Temmuz'da toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. 15 Temmuz'da Ankara'da EGO otobüslerinin ücretsiz olup olmadığımerak ediliyor. Ankara'da Otobüs, Metro, Ankaray, Başkentray bugün bedava mı?

2022 Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başladı ve 12 Temmuz 2022 Salı günü de sona erdi. Kamu çalışanları 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde idari izinli sayılarak 15 Temmuz'un da dahil edilmesiyle 9 gün tatil yapacak. Resmi tatil olan 15 Temmuz'da Ankara'da yaşayan vatandaşlar, toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Büyük şehirlerde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle toplu taşıma ücretsiz olmuştu. Bugün (15 Temmuz), Ankara'da EGO otobüsleri ücretsiz mi, otobüs metro, Ankaray bedava mı? İşte yanıtı.

EGO OTOBÜSLERİ 15 TEMMUZ'DA ÜCRETSİZ Mİ?

EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan otobüs, metro, Ankaray ve teleferik Kurban Bayramı boyunca 9-10-11-12 Temmuz 2022 tarihlerinde ücretsiz hizmet verileceğini açıkladı. Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olan EGO otobüsleri 15 Temmuz'da da ücretsiz olacak. Vatandaşlar toplu taşımayı ücretsiz kullanabilecek. Ankara'da belediyeye bağlı resmi plakalı toplu taşıma araçları, otobüsler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz hizmet verecek.

METRO, BAŞKENTRAY ÜCRETSİZ Mİ?

15 Temmuz Cuma günü EGO'ya bağlı olan tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Metro, Otobüs ve Ankaray da ücretsiz olacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Marmaray, İzban ve Başkentray'ın vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Dolayısıyla bugün 15 Temmuz Cuma günü Başkentray da ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Gündem Haberleri