15 Temmuz'da İstanbul'da Hangi Yollar Kapalı, Yollar Ne Zaman, Saat Kaçta Açılacak?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Vatan Caddesi, Saraçhana yolu kapalı mı, İstanbul'da yollar ne zaman, saat kaçta açılacak? Valilik açıkladı.

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizi elim olayın 6. yılında tüm Türkiye'de anacağız. Söz konusu anma töreni nedeniyle İstanbul'un bazı yerlerinde yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından il genelinde yapılacak törenler nedeniyle bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı açıklandı. Fatih Saraçhane'de 15 Temmuz'da düzenlenecek anma programı nedeniyle 13.00'dan itibaren program bitene kadar geçici olarak bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik, trafiğe kapatılacak yollara alternatif güzergahları da açıkladı.

İstanbul Valiliği'nden trafiğe kapatılacak yollara ilişkin yapılan açıklamada "Fatih Saraçhane'de 15 Temmuz'da düzenlenecek anma programı kapsamında saat 13.00 itibarıyla program bitimine kadar geçici olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıya çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi. 15 Temmuz Cuma günü Vatan Caddesi trafiğe kapatılmayacak, kapatılan yollara alternatif olarak kullanılacak. 

 15 TEMMUZ'DA KAPALI OLAN YOLLAR

Macar Kardeşler Caddesi (İBB önünden çift taraflı kapatılacak), İtfaiye Caddesi, Büyük Karaman Caddesi, Kavalalı Sokak Macar Kardeşler istikameti, Dolap Caddesi Horhor Caddesi kesişimi kavşaktan Macar Kardeşler Caddesi, İstikametine Horhor Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Akdeniz Caddesi Kesişimi Kavşaktan Saraçhane istikameti.

Atatürk Bulvarı iki yönlü trafiğe kapatılacak. Alternatif olarak Taksim istikametinden gelişe göre Balat Sahil Yolu ve Ragıp Gümüşpala Caddesi, sahilden gelişe göre de Vatan Caddesi ve Millet Caddesi kullanılacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Atatürk Bulvarı, Akdeniz Caddesi, Balat Sahil Yolu, Vatan Caddesi

Gündem Haberleri