15 Temmuz'da PTT ve PTT Kargo Açık mı, Kapalı mı, Kargo Dağıtımı Yapılacak mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatandaşlar PTT şubelerinin açık olup olmadığını arıyor. Bugün PTT şubeleri, PTT kargo açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı'nın 12 Temmuz 2022 Salı günü sona ermesinin ardından resmi kurumlarda işi olan vatandaşlar devlet kurumlarının mesai saatlerinin araştırmaya başladı. Bayram süresi boyunca kapalı olan PTT'nin ne zaman açılacağı, PTT Kargo'nun ne zaman dağıtıma başlayacağı ve gönderi alacağı merak konusu oldu. 15 Temmuz'da PTT açık mı, kapalı mı?

PTT BUGÜN AÇIK MI, KAPALI MI?

Arefe günü ile 4,5 gün süren Kurban Bayramı 2022, 8 Temmuz 2022 Cuma günü öğleden sonra başladı ve 12 Temmuz Salı günü de sona erdi. Kurban Bayramı boyunca kargo firmaları gönderi alma ve dağıtım işlemlerine ara verdi. Bayramın sona ermesi ile de kargoların ve PTT'nin mesai saatleri yeniden araştırılmaya başladı. Bayram tatili 15 Temmuz'un da birleştirilmesiyle 9 güne çıkarıldı. PTT ve PTT Kargo bugün çalışıyor mu sorusu da en çok aranan sorular arasına girdi.

15 TEMMUZ PTT KARGO AÇIK MI, DAĞITIM YAPILACAK MI?

PTT ve PTT Kargo, 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle başlayacak. Bayramın ardından 14 Temmuz Perşembe ve 15 Temmuz Cuma günleri de hem PTT hem PTT kargo kapalı olacak. 18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çalışmalarına devam edecek. 

PTT şubeleri hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arasına giren PTT, 1 saatlik moladan sonra 13.30'dan 17.30'a kadar tekrar çalışıyor. Merkez PTT şubeleri dışında cumartesi günü tüm PTT şubeleri kapalı oluyor. Belirli PTT şubeleri cumartesi günleri 13.30'a kadar hizmet veriyor. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalı oluyor.

Gündem Haberleri