16 Yaşındaki Genç Allah'ın Yanına Kavuşmak İstiyorum Diyerek İntihar Etti

İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan 16 yaşındaki H.C.A sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı ve 'Allahın yanına kavuşmak istiyorum' dedikten sonra ağaca astığı iple intihar etti.

Sosyal medyada canlı yayın açan 16 yaşındaki H.C.A intihar edeceğine ilişkin açıklamalar yaptı. Canlı yayın esnasında ağaca astığı ipi gösterdi. Anne babacını çok sevdiğini, onlardan ayrılacağı için çok üzüldüğünü, intihar etme sebebinin Allah'ın yanına kavuşmak olduğunu söyledi. 16 yaşındaki genç, canlı yayının ardından ağaca astığı ip ile intihar etti.

16 yaşındaki H.C.A sosyal medyada yaptığı canlı yayında, çektiği videonun son video olduğunu, bunun şaka olmadığını gerçekten intihar edeceğini, polislerin cesedini kolay bulabilmesi için İstanbul Sultanbeyli Orman'da olduğunu söyledi. Anne babasını çok sevdiğini, aile baskısından intihar etmediğini, Allah'ın yanına kavuşmak istediği için intihar edeceğini, çocukluğundan beri kendisini bu dünyaya ait hissetmediğini söyledi.

Cennet ya da cehenneme gitmek istiyorum diyen 16 yaşındaki genç: "Annem ve babamı çok seviyorum, intihar etmemde annem ve babamın hiçbir etkisi yok. Benim yüzümden onlara bir şey olursa ben cehennemde yanacağım. Beni seven tanıyan herkesten bir ayet bile olsa Kuran okumasını istiyorum. Kuran okuyanlar daha kolay cennete gidiyor." ifadelerini kullandı.

YAYINI GÖREN POLİS EKİPLERİ VİDEODAKİ YERE GELDİ
H.A'nın sosyal medyadaki canlı yayınını gören polis ekipleri, videoda söylediği İstanbul Sultanbeyli Ormanına geldiler ve 16 yaşındaki gencin cansız bedeni ile karşılaştılar. Hep ceset üzerinde hem de intihar olayının yaşandığı bölgede yapılan İncelemelerin ardından 16 yaşındaki H.C.A'nın cenazesi morga kaldırıldı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri