169 TL'ye KG'lık 12 Ürünle Ramazan Kolisi! Tarım Kredi Marketlerden Her Mutfağa Lazım Paket

Tarım Kredi Marketler Ramazan Kolisi fiyatlarını açıkladı. Koli içeriği ve fiyatını ilan eden Tarım Kredi Marketler yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için kalem kalem ürün listesi verdi.

Tarım Kredi Marketler, Ramazan Ayında birçok markette uygulanan Ramazan Kolisi paketine ilişkin detayları paylaştı. Sosyal meyda hesabından detayları ilan eden Tarım Kredi Marketler hangi ürünlerin kolide olacağını açıkladı. Listede yer alan ürünlerin marka ve kg fiyatlarını ilan eden marketin kolisinde yer alan o ürünler ve fiyat listesi.

TARIM KREDİ MARKETLER RAMAZAN KOLİSİ ÜRÜN İÇERİĞİ FİYATI 2022

Ramazan ayında birçok market Ramazan Kolisi oluşturuyor. Bu koliler ile vatandaşların ihtiyaç duyduğu temel ürünler bir pakette hazırlanıyor ve uygun fiyatla satılıyor. Ramazan ayında yardım amaçlı veya kendi evine Ramazan Kolisi almak isteyenler için en uygun tekliflerden birisi de Tarım Kredi Marketlerden geldi.

Tarım Kredi Marketler daha önceki dönemlerde sunduğu kaliteli ürün ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekmişti. Ramazan ayında da sunduğu fiyatlar ile ön plana çıkmayı hedefleyen Tarım Kredi Marketler 2022 yılı fiyatlarını açıkladı.

Tarım Kredi Marketler Ramazan Kolisi

Tarım Kredi Marketlerin listesinde yer alan ürünlerin başında, 1 LT Ayçiçek Yağı bulunuyor. 1 kg Fagulte, 1 kg pilavlık bulgur, 1 kg toz şeker, 1 kg pilavlık pirinç, 1 kg mercimek, 1/2 kg çay, 1 kg buğday unu 830 gr salça, bir paket makarna, tuz ve hazır çorba yer alıyor.

İlan edilen bu ürünlerin fiyatı ise 169 TL olarak açıklandı.

Tarım Kredi Marketlerin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Ramazan Kolisine dair "Anadolu'nun Bereketi yerli ve kaliteli ürünlerden oluşan Kooperatif Market Ramazan Gıda Kolisi sadece 169 ₺. Sevdiklerinize, ihtiyaç sahiplerine veya çalışanlarınıza hediye edebileceğiniz Ramazan Gıda Kolilerimizi mağazalarımızdan satın alabilirsiniz." açıklaması yapıldı.

Gündem Haberleri