19 Mayıs otobüsler ücretsiz mi, 19 Mayıs'ta İZBAN, Başkentray, Marmaray bedava mı?

19 Mayıs kutlamalarına katılmak isteyen birçok kişi 19 Mayıs'ta otobüsler ücretsiz mi, İZBAN, Başkentray, Marmaray bedava mı araştırıyor. İşte açıklamalar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde çeşitli etkinliklerin düzenleneceği duyuruldu. Türkiye genelindeki etkinliklere katılmak isteyen kişiler, toplu taşımanın ve tren seferlerinin ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen bu özel günde, Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler, yürüyüşler ve çeşitli konserler düzenlenecek. Bu etkinliklere katılacak olan kişiler ise bedava ulaşım için aramalarını sürdürürken bekledikleri haber Ulaştırma Bakanlığı'ndan geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ise 3 büyükşehirdeki vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar, 19 Mayıs'ta ücretsiz seyahat edebilecekler.

19 Mayıs'ta İZBAN, Başkentray, Marmaray bedava mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşları sevindiren haber Ulaştırma Bakanlığından geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerinin 19 Mayıs'ta saat 00.00'dan 23.59'a kadar ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu.

Daha önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı'nda da Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri vatandaşların ücretsiz kullanımına açılmıştı.

Buna göre Ankara, İstanbul ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile ücretsiz seyahat edebilecek. Ücretsiz ulaşım 19 Mayıs saat 23.59'da sona erecek.

Emlak365.com

Gündem Haberleri