19 Mayıs ve Ramazan Bayramı İçin 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı, Olacak Mı?

19 Mayıs 2020 Salı gününe denk gelirken hem Gençlik ve Spor Bayramı hem de Ramazan Bayramı için sokağa çıkma yasağı varmı sorusuna yanıt aranıyor.

19 Mayıs 2020 Salı gününe denk gelirken hem Gençlik ve Spor Bayramı hem de Ramazan Bayramı için sokağa çıkma yasağı varmı sorusuna yanıt aranıyor. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ulusa sesleniş konuşması ile Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı sonrasında açıklanacak. Peki, 19 Mayıs ve Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi, sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı kararı ne zaman açıklanacak? 4 Mayıs kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş konuşması ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı sonrasında çok önemli açıklamalar yapacak.



Bunlardan biri de hem 19 Mayıs hem de Ramazan Bayramı için beklenen sokağa çıkma yasağı hakkında olacak. Yine LGS sınav tarihleri ve korana vriüs salgını sonrasında normalleşme süreci hakkında da açıklamalar yapılacak.



LGS VE YKS SINAVLARI ERTELENECEK Mİ?



Kabine Toplantısı sonrasında en çok merak edilenlerden biri de milyonlarca öğrenci ve ailesi tarafından beklenen LGS ve YKS sınav tarihleri hakkında yapılacak olan açıklama oldu.



Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan sunum sonrasında nihai karar verilecek. Corana virüsü salgını sonrasında YKS sınavı 25-26 Temmuz tarihine ertelenmişti. Ancak tarihin turizm sektörünü olumsuz etkileyeceği nedeni ile yeniden Haziran ayına çekilmesi bekleniyor.



LGS sınavı için olası tarih ise Haziran ayının son haftası olarak dile getiriliyor.



16 - 17 - 18 - 19 MAYIS GÜNÜ 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLECEK Mİ?



Toplantı sonrasında sokağa çıkma yasakları da ele alınacak. 19 Mayıs günü sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözü ile bakılırken süreçte 23 Nisan kararı gibi 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilecek mi sorusuna yanıt aranacak.



RAMAZAN BAYRAMINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLUR MU, KAÇ GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLİR?



Bir diğer sokağa çıkma yasağı ise Ramazan Bayramı için verilecek. 23 - 24 - 25 - 26 Mayıs günlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilebilri beklentisi bulunuyor.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KARARI AÇIKLAMASI NE ZAMAN, ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI SAAT KAÇTA? 4 MAYIS KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?



Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan kabine toplantısı 4 Mayıs 2020 yani bugün saat 15:00 itibari ile başlayacak.



Toplantı sonrası saat 20:00'ye kadar ulusa sesleniş konuşması yapılması bekleniyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri