19 Yaşındaki Genç Kız Sokak Ortasında Öldürüldü, Geriye Sosyal Medya Mesajı Kaldı

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay başından silahla vurularak öldürüldü. Atalay'ın daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

İstanbul'un Esenler ilçesinde 19 yaşındaki Asiye Atalay, sokak ortasında başında vurularak öldürüldü. Öldüren kişinin saplantılı aşık olduğu iddia edildi. Söz konusu kişi dün Asiye'nin yolunu kesti, ikili arasında tartışma çıktı. Asiye Atalay kaçmaya çalışırken saldırgan silahını çıkarıp Asiye'yi başından vurdu. 19 yaşındaki Asiye hayatını kaybetti. Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan saldırganı arama çalışmaları devam ediyor.

BELKİ BAŞKA HAYATTA...
Asiye'nin öldürülmesinin ardından sosyal medya hesabındaki 'belki başka hayatta' yazılı paylaşımı da dikkatleri üzerine topladı.

VURULMA ANI KAMERALARA YANSIDI
Asiye Atalay'ı öldüren kişinin saplantılı aşık oldu iddia edildi. Saldırganın elinde silah ile geldiğini, Asiye'nin çığlık attığı, saldırganın Asiye'nin başını hedef aldığı ve ardından ateş ettiği anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Asiye yere yığıldıktan sonra saldırganın koşarak uzaklaşması da kameralara yansıdı.

GÖRGÜ ŞAHİDİ KONUŞTU
Olayın görgü şahidi S.H. Boğuşma sesleri duyduklarını, silahın ilk başta tutukluk yaptığını, oyuncak silah sandığını, kızı korkutmaya çalıştığını zannettiğini sonrasında kızın yere düştüğünü, o an vurulduğunu anladıklarını ve kız yere düştükten sonra elinde kan gördüğünü söyledi. Kızın önünde bir arabanın durarak kızı kurtarmaya çalıştığını, kızın saldırgana git kurtar kendini buradan diye bağırdığını, sonra saldırganın geri geldiğini ve silahı kafasına dayayıp ateş etmeden geri gittiğini, geri dönerek vurduğunu söyledi.

Olay yerine önceden tartışıp geldiklerini düşündüğünü söyleyen görgü tanığı, kızı daha önce bacağından vurduğunu görenler olduğunu, kendilerinin silahı sonradan fark ettiklerini ve kızı bir anda vurduğunu, vurduktan sonra da panikleyerek kaçtığını anlattı.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Asiye Nur Atalay'ı öldüren kişinin Ü.K olduğu belirlendi. Atalay'ın yanında bulunan arkadaşı olaya ilişkin açıklamasında: "Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ü.K. Geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ü. K. Elindeki silahı Asiye'nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim" ifadelerini kullandı. 25 yaşındaki şüphelinin hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri