20 Temmuz İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler! İSKİ sular ne zaman gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü su kesintisi olacak ilçeleri duyurdu. İSKİ İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü hangi ilçelerde suların kesileceğini, suların ne zaman geleceğini araştırıyor. 20 Temmuz Çarşamba günü su kesintisi yapılacak ilçeler ve etkilenecek mahalleler İSKİ tarafından paylaşıldı. Hangi ilçelerde kesinti olacak ve sular ne zaman gelecek belli oldu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) su kesintisi olacak ilçeler ve suların kesik olacağı saat aralıkları açıklandı.

20 TEMMUZ ÇARŞAMBA İSKİ SU KESİNTİSİ

19 Temmuz 2022 Salı günü Avcılar, Esenyurt, Sarıyer'de yapılan arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle kesilen sular 20 Temmuz Çarşamba gece saatlerinden itibaren geldi. Su kesintisinden Yeşilkent Mah , Mehterçeşme Mah, Mehmet Akif Ersoy Mah, Güzelyurt Mah, Ardıçlı Mah, Zekeriyaköy Mah, Maden Mahallesi etkilendi.

Güngören İlçesi'nde ana isale hattında gerçekleştirilecek olan yenileme ve bağlantı çalışmaları nedeniyle  20 Temmuz 2022 Çarşamba günü 10:00 ile 21 Temmuz 2022 Perşembe günü 16:00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyeceği bilgisi paylaşıldı. Yapılacak kesintiden Abdurrahman Nafiz Gürman ve Tozkoparan Mahalleleri etkilenecek.

Su kesintisi sorgulama işlemi yapıldığında planlı bir kesinti olmaması durumunda da İSKİ resmi sitesinde  "LÜTFEN DİKKAT! Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir. Kayıtlı arıza kesinti bilgisi bulunamamıştır" ifadeleri yer alıyor.

Gündem Haberleri