200 Milyar Dolarlık Serveti Jeff Bezos'un Başına Bela Oldu! Evinin Önüne Giyotin Kuruldu, Gösteriler Düzenlendi

Dünyanın en zengin insanı olan ve 200 milyar dolarlık kişisel servet rakamına ilk ulaşan insan olarak tarihe geçen Jeff Bezoss servetinin açıklanmasının ardından yeniden Amazon çalışanlarının hedef tahtası haline geldi.

Dünyanın en zengin insanı olan ve 200 milyar dolarlık kişisel servet rakamına ilk ulaşan insan olarak tarihe geçen Jeff Bezoss servetinin açıklanmasının ardından yeniden Amazon çalışanlarının hedef tahtası haline geldi. Kişisel serveti ile 150 ülkeden daha zengin haline gelen Bezoss'un evinin önünde gösteriler düzenlendi, giyotin kuruldu.

Kurduğu alışveriş sitesi ile bugün dünyanın en zengin insanı haline gelen ve pandemi döneminde katlanan serveti ile kişisel serveti 200 milyar doları aşan ilk insan olan Jeff Bezoss çıkan haberlerin ardından yeniden hedef tahtası haline geldi.



Eski Amazon çalışanları tarafından örgütlendiği iddia edilen bir grup gösterici Jeff Bezoss'un evinin önüne gelerek protesto gösterileri düzenledi. Ünlü ismin evinin önüne giyotin kuruldu.



JEFF BEZOSS İÇİN EVİNİN ÖNÜNE GİYOTİN KURDULAR!



Kişisel serveti ile tüm dünya çapında haber olmayı başaran Jeff Bezoss yeniden protestoların merkezi haline geldi.



Eski bir Amazon çalışanı olan Chris Smalls tarafından organize edildiği iddia edilen gösteriler kapsamında toplanan 100 kişilik grup Bezoss'a ait olan New York'ta yer alan evin önünde eylem düzenledi.



Amazon çalışanlarına ödenen saatlik asgari ücretin en düşük 30 dolara çekilmesini talep eden göstericiler adına açıklama yapan Smalls "Bu adam saniyede 4 bin dolar kazanırken, bizim 30 dolarlık asgari ücreti neden hak etmediğimize dair iyi bir neden söyleyin" diyerek eylemlere devam edeceklerini söyledi.



Smalss Mart ayında düzenlediği eylem sonrasında Amozon tarafından iş sözleşmesi sona erdirelerek işten çıkarılmıştı.



Jeff Bezos'a ait olan ve önünde giyotin kurularak protesto düzenlenen evin değeri ise 23 milyon dolar olarak açıklandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri