2019 Ramazan Pidesi Fiyatları Belli Oldu!

2019 yılı Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de Ramazan pidesi ne kadar? Detaylar haberimizde...

2019 yılı Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de Ramazan pidesi ne kadar? Detaylar haberimizde...

Ramazan ayının çok yaklamasıyla beraber vatandaşlar da tatlı bir koşuşturm içerisine şu zamanlardan itibaren girmiş bulunmaktalar.



Ramazan alışverişleri tüm hızıyla devam ederken, vatandaşlar bir taraftan da Ramazan Ayının adeta kokusuyla habercisi olan, Ramazan ayın da sofralardan eksilmeyen "Ramazan Pidesi" fiyatları araştıyor. İşte kokusuyla tadıyla vazgeçilemeyen Ramazan Pidesi Fiyatları...



Ankara'da Ramazan Pidesi Ne Kadar?



Ankara' geçen yıla göre Pide'nin gramajı düşmedi. Geçen sene'de de olduğu Ankara'da pide'nin gramajı yine 275 gramdan vatandaşa sunulacak. Fakat Ankara'da geçen sene 2 türk lirası olan pide bu sene 50 kuruş zamlanarak 2.5 tl oldu.



Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu, döviz kurlarından dolayı un fiyatlarınında da artış olduğunu söyleyerek “Şu anda tüm Türkiye’de ekmek fiyatlarının zamlanması için çalışmalar sürüyor. İstanbul, Samsun ve Kayseri başta olmak üzere Orta Anadolu’da bu çalışmalar yapılıyor” dedi. Devamında ise Kavuncu, “Ankara’da 2.5 TL olacak ramazan pidesi. Çok da bir zam yapmadık” açıklamasını yaptı.



İstanbul'da Ramazan Pidesi Ne Kadar?



İstanbullular da heyecenla ramazan pidesi fiyatlarını bekliyor. Geçen sene başkent Ankara ile aynı fiyatta satılan Ramazan Pidesi'nin bu senede aynı fiyat olacağı tahmin ediliyor. Yani 2.5 türk lirasından satılacağı düşünülüyor.



Ramazan Orunun Önemi!



Peygamberimiz HZ. Muhammed sav. insanlara şöyle buyurmuş;" Oruçlu için iki sevinç vardır: biri iftar ettiği vakit, diğeri de Allah'a kavuştuğu zamandır." diye ramazan orucunu açıklamıştır.



Emlak365.com



Gündem Haberleri