2021 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Yeni Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2021 öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2021 öğretmen atamaları takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2021 öğretmen atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2021 öğretmen atamaları takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, NTV'de yayınlanan bir programa katılaral önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk son günlerin en çok merak edilen konusu olan öğretmen atamaları hakkında da son bilgileri paylaştı.



2021 ÖĞRETMEN ATAMALARI TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?



Öğretmen atamalarının çok önemli bir konu olduğunun altını çizen Bakan Ziya Selçuk, “Biliyorum öğretmen atamalarına dair çok büyük bir merak yaşanıyor. Bu konu bizim de üzerindde hassasiyetle çalıştığımız bir meseledir. Ekiplerimizin öğretmen atamalarına ilişkin yoğun bir gayreti sürüyor. Ancak bu sadece Milli Eğitim Bakanlığı'nın karar verebileceği bir konu değildir.” dedi.



Öğretmen atamaları için hangi bakanlığa kaç kadro verileceğine dair bilginin belli olması gerektiğini söyleyen Ziya Selçuk, “Biz de isteriz öğretmenlerimizi hemen atayalım. Ancak bunun bazı süreçleri bulunuyor. Finansal boyutu olan bir meseleden bahsediyoruz. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında kabinede görüşülüp hangi bakanlığa kaç kadro ayrılacağına dair bir süreç yaşanmalı.” ifadelerini kullandı.



ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?



Öğretmen atamaları konusunda hem hassas hem de şeffaf olduklarını söyleyen Bakan Selçuk, “KPSS sınav tarihlerini de dikkate alarak herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için hareket ediyoruz. Bu konuda tüm imkanlarımızı zorladığımızı herkes bilmelidir. Son dönemlerde sakıncalı bir algı oluşmaya başladı. Sanki biz öğretmen atamaları konusunda süreci tamamladık ama kamuoyuna açıklamıyoruz. Böyle bir şey yok. Şu anda kaç öğretmen ataması yapılacak ben de bilmiyorum. Belli olması için yoğun gayretimiz var. Bu sürecin uzamaması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri