2023 İş Sağlığı ve Güvenliği sınav ücreti ne kadar?

ÖSYM tarafından bugün yapılan duyuru ile birlikte İş Sağlığı ve Güvenliği sınavının başvurularının başladığı ifade edildi. Başvuru yapmak isteyen kişiler tarafından sınav ücretleri merak konusu oldu.

Bugün ÖSYM tarafından gelen son dakika duyurusu ile birlikte İş Sağlığı ve Güvenliği yani İSG sınavının başvurularının başladığı açıklandı. Sınava girmek için başvuru yapacak olan kişiler tarafından başvuru hakkında tüm detaylar oldukça merak edilmeye başlandı. 

BAŞVURULAR BAŞLADI! 

Bugün ÖSYM tarafından yapılan "2023 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2023-İSG/1), 15 Nisan 2023 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 17-23 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvurularını 17 Şubat 2023 tarihinde saat 11.15'ten itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM'nin resmi internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan da yapabilecektir." şeklindeki duyuru ile birlikte iş Sağlığı ve Güvenliği sınavına bu sene girmek isteyen kişiler için başvuruların alınacağı öğrenildi. 

İSG SINAVI BAŞVURU ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yapılan bu açıklamanın ardından da sınava girmek isteyen adaylar tarafından başvuru ücretlerinin ne kadar olduğu da araştırıldı. ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda yer alan bilgiye göre sınava girecek olan kişilerin ödemesi gereken ücretin 370 TL olacağı ifade edildi. Başvuruların ÖSYM alınacağı öğrenildi. 

Gündem Haberleri