2023 Survivor yarışmacılarının alacakları ücret belli oldu!

Survivor 2023 heyecanı bugün başlıyor. Haftalarca büyük bir heyecana sahne olacak Survivor yarışması yine TV 8’de yayınlanacak. Peki Survivor yarışmacıları ne kadar ücret alacaklar?

Türkiye’de uzun yıllardır yayınlanan ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Survivor yarışmasında büyük gün geldi çattı. TV 8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın iddialı yapımı Survivor 2023 bu akşam başlıyor. Yine TV 8 ekranlarından yayınlanacak olan Survivor 2023’te yepyeni yarışmacılarla heyecan fırtınası kopacak.

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor yarışmacılarının kim olacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Survivor 2023 kadrosunda yine birbirinden ünlü isimler boy gösterecek. Yarışmacılar üç ayrı grupta tanıtıldılar. Ünlüler kadrosunda Seçkin Piriler, Berdan Mardini,Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Ümit Erdim ve Murat Eken yer alacak. Gönüllüler kadrosundaki yarışmacıların isimleri ise Azizi, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür ve Tunga olarak açıklandı. Ayrıca Influencer’lar kadrosunda da Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan bulunuyor.

NE KADAR ÜCRET ALACAKLAR?

Survivor 2023 yarışmasına katılanlara ödenecek olan ücret ile alakalı olarak magazin basınına çok önemli bir iddia yansıdı. Buna göre yarışmacılara haftalık olarak ücret ödenecek. Bu kapsamda Murat Eken 50 Bin TL, Ümit Erdim 60 Bin TL, Yusuf Güney 95 Bin TL, Berdan Mardini 180 Bin TL, Seçkin Piriler 30 Bin TL, Zeynep Alkan 30 Bin TL, Barış Telli 30 Bin TL, Alper Rende 45 Bin TL, Halil İbrahim Göker 45 Bin TL ücret alacaklar.

Survivor 2023 yarışmasının çok yüksek reyting oranlarına ulaşması bekleniyor. TV 8’in amiral gemisi yapımlarından olan Survivor için 2023 yılında özel sürprizler olduğu bildirildi. Bu sürprizler Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak.

Gündem Haberleri