2023 YKS soru kitapçığı ve cevap anahtarı erişime açıldı!

Toplamda 3 oturumdan oluşan YKS sınavının ardından ÖSYM tarafından yapılan duyuruda soru kitapçığı ve cevap anahtarının açıklandığı öğrenildi.

Bu sene üniversiteye girmek üzere sınava giren adaylar için 17 Haziran Cumartesi günü ile 18 Haziran Pazar günü YKS oturumları gerçekleştirildi. Cumartesi günü saat 10:15'te başlayan TYT oturumunun ardından Pazar günü ise AYT ve ardından YDT oturumları tamamlandı. Sınava giren adaylar tarafından ise sınav oturumlarının gerçekleştirilmesi ile birlikte sınav kitapçıklarının ve soru cevap anahtarlarının ne zaman açıklanacağı konusunda merak edilenler artmıştı.

ÖSYM YKS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARINI YAYIMLADI!

2023 yılında gerçekleştirilen YKS sınav geçtiğimiz hafta sonu tamamlanması ile birlikte sınava giren adaylar için soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığı duyuruldu. ÖSYM'nin resmi internet adresinden yayımlanan bu duyuruda her bir oturum için kitapçık ve cevap anahtarının verildiği ifade edildi.

YKS KİTAPÇIK VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ...

2023 YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tüm bunların yanı sıra sınava giren adaylar tarafından en çok merak edilen konular arasında sınav sonuçlarının ÖSYM tarafından ne zaman adaylara iletileceği konusu oldu. Yapılan açıklamalara göre adayların kesin sınav sonuçlarına 20 Temmuz 2023 tarihinde erişebileceği öğrenildi.

Gündem Haberleri