23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Yurtiçi Kargo, Getir teslimat yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olacak. Vatandaşlar 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu, Trendyol, Getir, Yemeksepeti çalışacak mı merak ediyor. İşte yanıtı.

23 Nisan Cumartesi günü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil olacak. Bu tarihte bir teslimat bekleyen ya da paket gönderecek olan kişiler kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığını merak ediyor.

23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu, teslimat yapacak mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü dolayısıyla birçok kamu kurum ve kuruluşu çalışmaya ara verecek. Bu kapsamda kargoların ve PTT şubelerinin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. 23 Nisan bu yıl Cumartesi gününe denk geliyor bu nedenle PTT'ler açık olmayacak.

Önceki yıllarda 23 Nisan tarihide özel kargo firmaları çalışmaya devam etmişti. Geçtiğimiz iki yıl boyunca pandemi döneminin yaşanması nedeniyle kargo şirketlerinin çalışma saatlerinde değişikliğe gidilmişti. Ancak bu yıl sokağa çıkma yasağı uygulanmaması ve de olumsuz hava şartlarının bulunmaması nedeniyle kargo firmaları cumartesi tarifesine göre çalışmaya devam ediyor.

23 Nisan 2022 tarihi için kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak kargo firmalarının ve moto kuryelerin 23 Nisan tarihinde Cumartesi günü uygulanan çalışma saatlerine göre hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, PTT, Aras Kargo, TrendyolExpress Cumartesi çalışma saatleri!

MNG Kargo: 08.30 - 14.00

Yurtiçi Kargo: 09.00 - 13.00

Aras Kargo: 09.30 - 15.00

Trendyol Express: 09.00 - 21.00

Kargo şirketlerinin çalışma düzenlerine dair detaylı bilgiyi öğrenmek için internet sitelerini ziyaret edebilirler.

Emlak365.com

Gündem Haberleri