2.407 İşçi Alınacak Yüksek Maaşla İş Arayanlar! 81 İl Geneli Duyurular

Türkiye İş Kurumu üzerinden emlak ve inşaat sektöründe çalışacak yaklaşık 15.000 personel aranıyor. İş arayanlar için firmaların firmaların bahar öncesi personel aradıkları o kadrolar.

Türkiye İş Kurumu iş ilanlarında bahar döneminin etkileri gözlemlenmeye başlandı. Birçok firma bahar döneminde İŞKUR üzerinden yayımladıkları duyurular ile personel ihtiyacı olduğunu bildirdi. İş arayanlar için firmaların yayımladıkları duyuruları sizlerle kadro kontenjen bilgileri üzerinden paylaşıyoruz.

İNŞAAAT VE EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI ŞUBAT 2022 SONU

Şubat ayının son günlerinde yayımlanan duyuruların sayısı 75 bini aştı. Türkiye geneli 81 şehirde iş ilanı yer alan İŞKUR'da en fazla alım yapılacak kadro ise Beden İşçisi kadrosu. Okur yazar olmanın yeterli bu kadro için her şehirde duyuru bulunuyor.

Beden İşçisi (Genel) kadrosunda 81 şehirde yayımlanan iş ilanı sayısı: 13907

İNŞAAT KADROLARI BİR HAYLİ KALABALIK

İnşaat sektörü için yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında çok sayıda meslek grubunun listede olduğu görülüyor. Duyurularda en fazla iş ilanı mühendis kadrosu için olurken yine ilkokul, lise ve önlisans düzeyinden duyurular mevcut.

İnşaat Mühendisi 85

İnşaat Teknolojisi Teknikeri 84

Beden İşçisi (İnşaat) 80

Diğer İnşaat Boyacıları 53

İnşaat İşçisi 20

İnşaat Boyacısı/Boyacı 16

İnşaat Bekçisi 15

İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 15

Şantiye Şefi-İnşaat 13

İskele Kurucusu-İnşaat (Metal Veya Ahşap) 9

İnşaat Ustası 7

EMLAK SEKTÖRÜNDE BİR KADRO VAR

Emlak sektöründe çalışmak isteyenler için ise bir kadro bulunmakta. Birden farklı şehirlerde yer alan emlak firmaları tarafından yayımlanan iş ilanına en az lise mezunu olanlar başvuru yapabilecek.

Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı 93

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İŞKUR'da online üyeliği olanlar başvurularını internet sayfası üzerinden yapabilecekler. İŞKUR'un online hizmetlerini kullanmayanlar kendi il veya ilçelerinde yer alan İŞKUR Müdürlüklerine gidebilirler.

Gündem Haberleri