26 Haziran Pazar Günü İstanbul'da Trafiğe Kapatılan Yollar Ve Metro İstanbul'un İptal Edilen Seferleri!

İstanbul’da 26 Haziran 2022 Pazar günü bazı metro seferlerinin yapılmayacağı ve bazı yolların da trafiğe kapatılacağı açıklandı. İşte yapılmayacak metro seferleri ve trafiğe kapatılacak yollar...

İstanbul’da 26 Haziran 2022 Pazar günü için İstanbul Valiliği tarafından bazı kararlar alındı. Sosyal medya üzerinden izinsiz toplantı, gösteri yürüyüşü ve benzeri faaliyetlere dair çağrılar yapılmasından dolayı bu kararların alındığı duyuruldu. Alınan bu kararlar gereği bazı yollar trafiğe kapatılırken Metro İstanbul’un bazı seferleri de iptal edildi.

İSTANBUL’DA 26 HAZİRAN’DA TRAFİĞE KAPATILAN YOLLAR HANGİLERİ?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan duyuruya göre Beyoğlu ilçesinde izinsiz gösteriler yapılabileceği gerekçesi ile bazı yolların 26 haziran 2022 tarihinde saat 11:00’dan itibaren trafiğe kapatılacağı açıklandı. Buna göre Sıra Selviler Caddesi Meşeli Sokak’tan Taksim Meydanı istikameti trafiğe kapatılacak. Taksim Meydanı’nda da büfeler önü ile İstiklal Caddesi’ne bağlanan yolda trafiğe izin verilmeyecek. Refik Saydam Caddesi’nden Asmalı Mescit Caddesi’ne giriş ve çıkışlar da kapalı olacak. Balo Sokak ise Turnacıbaşı Caddesi kesiminde trafiğe kapatılacak. Ayrıca Sadri Alışık Sokak, Yeni Çarşı Caddesi, Kumbaracı Yokuşu, Taksim Tünel girişi, İstiklal Caddesi girişi, Mete Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Billurcu Sokak, Divan Kavşağı, Kazancı Yokuşu, Şişhane Meydan ve bağlı ara sokaklar, Firuzağa Meydan ve bağlı ara sokaklar trafiğe kapatılacak.

METRO İSTANBUL HANGİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ?

Metro İstanbul tarafından bir açıklama yapılarak 26 Haziran 2022 tarihinde bazı seferlerin yapılamayacağı duyuruldu. İstanbul Valiliği tarafından alınan karar gereği 26 Haziran pazar günü saat 11:00’dan itibaren M2 Yenikapı – Hacıosman Metro Hattı Şişhane, Taksim İstasyonu ve F1 Taksim – Kabataş Füniküler Hattı kapalı olacak. Ayrıca Şişhane ve Taksim istasyonlarında da araçlar durmayacak. Bu hatlarda metro seferleri durdurulacak.

Öte yandan Metro İstanbul bir duyuru daha yaparak 26 Haziran’da Parkorman’da yapılacak olan etkinlikler nedeniyle M2 Yenikapı – Hacıosman Metro Hattı için seferlerin 01:00’a kadar süreceğini açıkladı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri