3 Evim Var Diyen Ece Erken Ev Sahibi İle Yazışmasını Paylaştı, Olay Oldu: Villada Otururum Daha İyi!

Son dönemde yaşadığı ilişki nedeni ile gündemden düşmeyen Ece Erken sosyal medya hesabından ev sahibi olan özel konuşmalarını ifşa ettiği için bir kere daha sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Son dönemde yaşadığı ilişki nedeni ile gündemden düşmeyen Ece Erken sosyal medya hesabından ev sahibi olan özel konuşmalarını ifşa ettiği için bir kere daha sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Ünlü isim ev sahibi tarafından corana virüsü krizine rağmen kira istenmesi üzerine evi boşaltma kararı aldığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Koranavirüs salgını ne yazık ki en çok kiracıları olumsuz etkiledi.



Özellikle de işyeri belediyeler tarafından kapatılan küçük esnaf ve kriz nedeni ile işten çıkarılan ya da ücretsiz olarak izine çıkarılan çalışanlar kira ödemekte zorlanmaya başlandı.



ECE ERKEN: 3 EVİM VAR İKİSİNDEN BU AY KİRA ALAMADIM!



Sosyal medya hesabı üzerinden ev sahibi ile olan özel konuşmaları yayınlaması ile büyük yankı uyandıran Ece Erken "Hocam herkes evde kalıyor çalışmıyor da, ben de alacağım kiraları alamıyorken ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var İkisinden bu ay kira gelmedi,utandım söylemedim" diyerek kendisinden de kiralarını alamadığını açıkladı.



Yapmış olduğu paylaşım ile aylık kirasının 12 bin 500 lira olduğunu belirten Ece Erken site yönetimine aidat olarak ta 3 bin 600 lira para ödemesi yaptığını belirterek bu kadar para ödeyeceğime villada kalırım sözleri ile sosyal medyada büyük tartışma yarattı.







VİLLADA KALIRIM DAHA İYİ SÖZLERİ TEPKİ ÇEKEN ECE ERKEN YENİ AÇIKLAMA YAYIMLADI



Koranavirüs nedeni ile kirasını ödeyemeyen çok sayıda mağdur kişinin tepki göstermesi üzerine Ece Erken yeni bir paylaşımda daha bulunarak Erken "18 yaşında sen ne yapıyordun bilmem ama ben aileme bakıyordum,2. 3. el arabalara binip yatırım yaptım, evlerim var, Eymen'in çocuklarına yetecek gelirim var olay o değil kardeş" ifadelerine yer verdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri