30 Milyon Liraya Yalı Dairesi Satın Alan Ahu Aysal Kerimoğlu'na Komşu Şoku!

Muhsinzade Yalısı'nda işlettiği oteli eski eşi Ünal Aysal'ın kefil olduğu banka borcu nedeni ile kaybeden Ahu Aysal Kerimoğlu, bu seferde komşu şoku yaşadı.

Les Ottomans otelin işletmecisi Ahu Aysal Kerimoğlu, kefil olduğu eski eşi Ünal Aysal'ın borcunu ödeyememesi üzerine Muhsinzade Yalı'sını kaybetmişti. 13 senedir işletmesini yürüttüğü otelde kalan Kerimoğlu icra sonrasında buradan taşınmak zorunda kalırken kendisine yeni bir yalı arayışına başlamıştı.

Yalı hayatından vazgeçemeyen sosyetik zengin Ahu Aysal Kerimoğlu'nun uzun süreli arayışları sonucunda kendisine yeni bir ev bulduğu ve satış ilanında fiyatı 30 milyon lira olarak belirtilen O.Yalısı'nın giriş katındaki daireyi satın aldığı açıklanmıştı. Bir hevesle yeni evine taşınmak için tadilat çalışmasına başlayan Kerimoğlu'nun hayalleri yarım kaldı.

KOMŞUSU İZİNSİZ TADİLATI ŞİKAYET ETTİ, DAİRESİ MÜHÜRLENDİ!

Boğazdaki yalıların tarihi eser niteliğinde olması nedeniyle her türlü tadilat ve inşaat için mutlaka izin alınması gerekirken konu hakkında haber hazırlayan Sabah Gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt, sosyetik ismin başının izinsiz tadilat nedeniyle belaya girdiğini iddia etti.

145 m2 kullanım alanına sahip 3,5+1 yalı dairesi için tadilata başlayan Ahu hanımın bu tadilat öncesi gerekli izinleri almadan çalışmaya başladığı ve komşularından birinin şikâyeti üzerine yapılan denetimde evinin mühürlendiği iddia edildi. Yeni evine taşınmak için gün sayan Ahu Aysal Kerimoğlu'nun mühürlenme olayından dolayı çok üzgün olduğu, evin tadilatının bir an önce tamamlanabilmesi adına bu sorunu aşmaya çalıştığı belirtilirken komşusuna ise sitemde bulunduğu belirtiliyor. Boğaziçi İmar dairesi ile görüşmeler devam ederken boğazda bulunan tüm yalılar için bu kurumdan tadilat izni alınması gerekiyor.

Gündem Haberleri