5 ay önce 8 yıllık eşinden boşanan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den şok karar Evleniyor!

Kariyerine manken olarak başlayan sonrasında da ekran önünün birçok işinde boy gösteren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, özel hayatı ile gündemde kalmaya devam ediyor. Önce eşinden ayrılan sonra da Amerika’ya taşındığını söyleyen Dinçöz, evlenme kararı aldı.

90’lı yılların sonunda bir güzellik yarışmasına katılarak “Basın Güzeli” seçilen ve böylelikle de güzelliğini onaylatan Petek Dinçöz, yarışmadan sonra yapımcıları peşinden koşturmaya başladı. Öyle ki Dinçöz’ün güzelliğini fark eden yapımcıların büyük bir bölümü, Dinçöz’ün kapısını bir çok defa yeni dizi projeleri için çaldı.

Katıldığı güzellik yarışması ile hayatı bir anda değişen ve yapımcıların dizi tekliflerini değerlendirmeye başlayan Petek Dinçöz, bir süre sonra izleyicilerin karşısına oyuncu olarak çıkmaya başladı. Dinçöz’ün güzelliğinin yanında oyunculuğa da yeteneğinin olması, o dönem içerisinde en çok konuşulan isimlerin başında gelmesini sağladı.

Bir süre dizi projelerinde boy gösteren sonra da ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in programlarında yardımcı sunucu olarak izleyicinin karşısına çıkan Petek Dinçöz, burada edinmiş olduğu sunuculuk tecrübesini başka programlarda da kullandı. 2000’li yılların başında fırtına gibi esen ve oldukça popüler olan Dinçöz, sonrasında rotasını müzik piyasasına çevirdi.

Müzik sektörüne giriş yaparak “Bende Kaldı” şarkısını çıkaran ve kısa süre içerisinde en çok dinlenen şarkıcı olmayı başaran Petek Dinçöz, bir mekanda assolist olarak sahne almaya başladı.

Ekran önünün nerede ise her ayağında çalışan Dinçöz, şu sıralar meziyetlerinden hiçbirini sergilemiyor. Daha çok özel hayatı ile gündemde kalan Dinçöz, geçtiğimiz aylarda boşanma haberi ile adından söz ettirmiş ve boşanma sonrasında da taşınma haberini vermişti. Hayatındaki hızlı değişimler sayesinde magazin basınının dikkatini çekmeyi başaran Dinçöz, bu sefer de evlilik haberi ile gündeme gelerek şaşkınlık yaşattı.

5 AY ÖNCE BOŞANDI!

Bir çocuğunun babası Serkan Kodaloğlu ile 8 yıl evli kalan ve her röportajında da Kodaloğlu ile mutlu giden bir evliliğinin olduğunu belirten Dinçöz, 5 ay önce ani bir karar ile eşinden tek celsede boşandı.

MİAMİ’YE TAŞINDI!

Boşanmanın hemen ardından oğlu İrfan Aslan ile Miami’ye taşınma kararı alan Dinçöz, bu durumu “oğlumun dili için gidiyorum” ifadeleri ile açıklamıştı.

ŞOK EVLİLİK KARARI!

Henüz 5 ay önce eşinden ayrılan Petek Dinçöz, iş insanı Nida Büyük Bayraktar ile evlenme kararı aldı. Çiftin bugün evleneceği iddia ediliyor.

Gündem Haberleri