5 Haziran 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı!

5 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla atama kararları yayımlandı. Devletin üst düzey bazı kadrolarına yeni atamalar yapıldı. 5 Haziran 2021 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi...

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı Atamam Karanamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 5 Haziran 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile bazı üst düzeyler kadrolarda yeni görevlendirmeler yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi kadrolara atamalar yaptı. İşte atama kararları ve ayrıntıları...

BÜTÇE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdürlüğü'ne atama yapıldı. Bu kadroya Bütçe Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Bahtiyar Sazlık Genel Müdür olarak atandı. Atama yapılan kadronun açık olduğu da atama kararında ifade edildi.

KÜLTÜR İŞLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATAMA

Cumhurbaşkanlığı 2021/258 sayılı atama kararına göre Dışişleri Bakanlığı Kültür İşleri Genel Müdür Yardımcılığı kadrosuna Emriye Bağdagül Ormancı atandı. Bu kadronun da atama yapılmadan önce boş olduğu bildirildi.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATAMA

2021/259 sayılı atama kararına göre ise Dışişleri Bakanlığı bünyesinde bir atama daha gerçekleştirildi. Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı'na Hüseyin Güngör'ün ataması yapıldı. Bu kadro da atama yapılmadan önce açık bulunuyordu.

Yapılan tüm atamaların 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Karanamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldığı bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu kararnamenin ilgili maddeleri gereği devlet kurumlarında yeni görevlendirmeler atama kararları ile yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karaı ve imzası ile yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İlgili kadrolara atanan üst düzey görevliler yeni görevlerine bugünden itibaren resmen başlayabilecekler.

Gündem Haberleri