5'li masanın Cumhurbaşkanı adayı saat kaçta açıklanacak?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan ayrılması sonrası iç siyasette sıcak gelişmeler yaşanıyor.

5'li masanın Cumhurbaşkanı adayı saat kaçta açıklanacak? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan ayrılması sonrası iç siyasette sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu doğrultuda muhalefet cephelerinde hareketlilikler sürerken gözler de açıklanacak olan ortak Cumhurbaşkanı adayına doğru çevrildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Deva, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya gelecek iken 5'li masadan yapılan açıklamalarda da aynı istikametlerinde devam edeceklerinde kararlı olduklarını açıkladı. 

ORTAK CUMHURBAŞKANI ADAYI AÇIKLANACAK

Türkiye'de ortak Cumhurbaşkanı adayı ve geçiş sürecine dair de yol haritaları bugün açıklanacak. İYİ Parti'nin altılı masadan kalkmasının hemen sonrasında siyasi partilerle ilgili de pek çok toplantı gerçekleştirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan gelişmelerin hemen sonrasında 10 büyükşehir belediye başkanıyla görüşmeler yaparken genel merkezde de hareketli dakikalar yaşandı.

CHP; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Tekirdağ, Eskişehir, Antalya, Muğla ve Aydın büyükşehir belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek ziyareti yaptı. Ana muhalefet lideri sonrasında partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu toplarken lider Meral Akşener'de partilerinin belediye başkanları ile genel merkezde bir araya geldi. 

ADAY SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

 

Beşli masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı saat 19:00'da açıklanması bekleniyor.

Gündem Haberleri