6 Ay Ertelemeli Kredi Başvuruları Başladı! Kamu Bankaları Saat Kaçta Açılıyor? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Çalışma Saatleri

İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz 10 bin lira ihtiyaç kredisi başvuruları bugün yani 1 Nisan 2020 Çarşamba günü itibari ile başlıyor.

İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz 10 bin lira ihtiyaç kredisi başvuruları bugün yani 1 Nisan 2020 Çarşamba günü itibari ile başlıyor.Dar gelirli ailelere devlet destekli ihtiyaç kredisi paketi ile ilk 6 ayı ödemesiz finansman desteği sağlanacak. Asgari ücretli çalışanlar, emekliler ve dar gelirli geliri düşük aileler kredi desteği ile rahat bir nefes almış olacak. Peki, kamu bankaları saat kaçta açılıyor, Ziraat Bankası çalışma saatleri, Halkbank saat kaçta açılıyor, Vakıfbank açılış kapanış saatleri 2020! Banka şubelerinin koranavirüs sonrası yeni mesai saatleri haberimizde...

Korana virüs salgını sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Temel İhtiyaç Desteği kredisi için başvurular bugün itibari ile başlıyor.



DAR GELİRLİ AİLELERE 6 AY ERTELEMELİ 10 BİN LİRA TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ BAŞVURUSU BAŞLADI!



Bakan Berat Albayrak tarafından açıklana temel ihtiyaç desteği kredisi 3 kamu bankası olarak sıralanan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek.



Kampanya kapsamında aylık hane halkı geliri 5 bin lira ve altında olan dar gelirli vatandaşlarımız ilk 6 ayı ödemesiz olmak üzere 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek.



En fazla 10 bin lira olarak belirlenen kredi başvuruları ile orta ve düşük gelir grubunda yer alan kesimlerin gıda harcamaları, kira, elektrik, su ve doğalgaz faturaları gibi ödemelerin karşılanabilmesine yönelik olarak devlet tarafından düşük faizli esnek ödemeli finansman desteği sağlanmış oldu.





Yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek isterseniz;



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ



İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ



KAMU / DEVLET BANKALARININ AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ İLE ÖĞLE ARASI TATİLLERİ İÇİN UYGULANAN SAATLER!



Koranavirüs salgını sonrasında çok sayıda banka Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından verilen tavsiye kararı sonrasında çalışma saatlerini değiştirmişti.



Özel bankaların nerede ise tamamı çalışma saatlerini değiştirirken kamu bankaları ise çalışma saatlerini değiştirmedi. İşte devlet bankalarının açılış ve kapanış saatleri!





ZİRAAT BANKASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK?



Türkiye'nin en büyük bankası olarak gösterilen ve devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası çalışma saatlerini değiştirmedi.



Ziraat Bankası şubeleri saat 09:00 itibari ile kapılarını müşterilerine açıyor.



Ziraat Bankası öğle tatili saat 12:30 ' ta başlıyor ve 13:30'a kadar devam ediyor.



Saat 13:30 itibari ile başlayan mesai sonrası Ziraat Bankası kapanış saati ise saat 17:00 olarak uygulanıyor.





HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ! HALK BANKASI SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?



Halk Bankası şubeleri açılış saati olarak 09:00 saatini uyguluyor.



Halkbank kapanış saat ise 17:00 olarak uygulanıyor. Halkbank öğle arası tatili ise 12:30 ve 13:30 arasında uygulanıyor.





VAKIFBANK AÇILIŞ SAATİ! VAKIFBANK ŞUBELERİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK?



Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında gösterilen Vakıfbank'ta diğer kamu bankaları gibi saat 09:00 itibari ile kapılarını açarken saat 17:00 itibari ile de mesai saatlerini sonlandırıyor.



Vakıfbank öğle arası ise saat 12:30 itibari ile başlarken 13:30 itibari ile de sona eriyor.



EMLAK365.COM OLARAK BUGÜN BANKALARA GİDECEK OLANLARA TAVSİYELERİMİZ VAR!



Daha önce de konut kredisi yapılandırma, konut ve ihtiyaç kredisi borç erteleme süreçlerinde hep yaşadığımız ve yoğun olarak şikayet aldığımız konuların başında ilk gün yaşanan aksaklıklar yer almıştı.



Koranavirüs nedeni ile bugün bu sorunların daha da yoğun olarak yaşanacağını öngörüyoruz. Bazı şubelerde genel müdürlük tarafından henüz bilgilendirme yazıları gelmediği için başvuruların alınmaması, ilk gün olması ve şubelere sınırlı sayıda aynı anda müşteri alınması nedeni ile kapılarda yoğun yığılmalar yaşanabileceği oldukça ihtimal.



Biz bu nedenle ilk gün yerine beklenilerek daha sonra başvuruda bulunulmasını tavsiye ediyoruz. Ya da en azından şubelerle görüşülerek başvuru alındığının teyit edildikten sonra şubeye çıkmanızı öneriyoruz.



Başvuruda bulunacak olan herkes için sürecin en kısa sürede en iyi şekilde sonlanmasını temenni ediyor, ülke olarak yaşadığımız bu zorlu günlerin en kısa sürede atlatılmasını diliyoruz...



Emlak365.com


Gündem Haberleri