7 Şehirde Rüya Gibi Bir Sonbahar Tatili İçin En Güzel Kamp Yerleri Önerileri!

Eylül ayı yerini Ekim ayına bırakmaya hazırlanırken en güzel kamp yerleri de araştırılmaya başlandı. Sonbahar tatili için eşsiz manzaralar ile unutulmaz hatıralar bırakacak tatil önerileri!

Ekim ayının yaklaşması ile beraber doğanın Sonbahar'a hazırlığı başladı. Yaprakların renginin değiştiği, doğanın Sonbahar güz renkleri ile eşsiz bir görsel şölen sunduğu Ekim ayında tatilcilerin gözdesi kamp tatilleri olarak öne çıkıyor.

EN GÜZEL SONBAHAR KAMPI NEREDE YAPILIR?

Tatilcilerin alternatif rota arayışları başlarken Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Sarı en güzel kamp tatili önerilerini sıraladı. Yaprakların renginin değişmeye başladığı ve doğanın en güzel görsel şölenlerini sunduğu Ekim ayı tatil önerileri için kamp yerleri öne çıktı.

Ucuz tatil önerileri arayan kişiler için pek çok kamp alanının ücretsiz olması da son derece makul seçenekler sunuyor. Sadece çadırınız ile çıkabileceğiniz tatil yerleri...

HACILLI ŞELALESİ / ORMANLI KÖYÜ

İstanbul Şile'de yer alan Ormanlı Köyü tam bir doğal cennet olarak kabul edilirken İstanbul'a yakın kamp yeri arayan kişilere hitap ediyor. İstanbul'a yaklaşık 2,5 saatlik uzaklıkta yer alan kamp alanı tam bir doğa parkı olarak gösteriliyor.

HEM İSTANBUL'A HEM ANKARA'YA YAKIN: NÜZHETİYE / DOĞANÇAY / KEFKEN / SAPANCA GÖLÜ

Nüzhetiye Şelalesi hem trekking hem de kamp yapmak isteyen kişilere hitap ediyor. Samanlı Dağları'ndan bulunan şelale henüz çok fazla kişi tarafından bilinmediği için sakin bir tatil yapmak isteyen kişilere de hitap ediyor.

Doğançay Şelalesi / Geyve – Sakarya kamp yeri ise Ankara'ya 3 saat, İstanbul'a ise 1,5 saatlik uzaklıkta yer alıyor.

ORMANLI KAMP ALANI / ÇATALCA

Çatalca kamp alanları arasında ilk sırada yer alan Ormanlı kamp alanı deniz, orman ve göl üçlüsü kampçıların ayaklarının altına seriliyor. Üstelik kamp tatiliniz boyunca sahilde sık sık uzun yürüyüşlere de çıkabilirsiniz.

Kefken / Kandıra - Kocaeli ise kampçıların vazgeçilmez rotası arasında yer alırken Sakarya Kocaeli sınırları içerisinde yer alan Sapanca'da yine her kampçının en az bir kere görmesi gereken adresler arasında gösteriliyor.

Ketenli Yaylası Soğukpınar - Bursa, Abant - Aladağ ve Kaş Çıralı Adrasan Koyu da sonbahar tatili rotasında değerlendirebileceğiniz yerler arasında gösteriliyor. Kekova Antalya, Narlıkuyu Mersin'de deniz kenarında kamp yapmak isteyen kişilere hitap ediyor.

Gündem Haberleri