8-12 Temmuz Kurban Bayramı Tatilinde Getir, Trendyol Go, Yemeksepeti Çalışıyor mu, Kaça Kadar Açık?

Kurban Bayramı süresince online olarak market alışverişi yapmak, eksiklerini evden çıkmadan tamamlamak isteyenler 8-12 Temmuz 2022 tarihleri arasında Getir, Trendyol Go, Yemeksepeti gibi sanal marketlerin çalışıp çalışmadığını merak ediyor.

Kurban Bayramı için geri sayım bitti. 2022 Kurban Bayramı 8 Temmuz 2022 Cuma arife günü ile başladı ve 9-10-11-12 Temmuz tarihlerinde devam edecek. Bayramdan sonraki iki gün kamu çalışanları idari izinli sayılacak ve bayram tatili 15 Temmuz ile birleştirilecek 9 gün olarak yapılacak. Vatandaşlar Kurban Bayramı'nda online market uygulamalarının aktif olup olmayacağını merak ediyor. Kurban Bayramı tatilinde Yemeksepeti Market, Trendyol Go, Getir çalışıyor mu, kaça kadar açık?

KURBAN BAYRAMI'NDA ONLİNE MARKETLER AÇIK MI, SİPARİŞ GETİRİYOR MU?

Getir ve Yemeksepeti Kurban Bayramı'nın birinci günü yani 9 Temmuz 2022 Cumartesi gününe kadar paket servise devam edecek ve 01.00'e kadar çalışmaya devam edecek. Kurban Bayramı tatili 9 gün olacağı için Getir'den açıklama geldi. Getir, Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek. Trendyol Go'dan ise Kurban Bayramı'nda çalışıp çalışmayacağına ilişkin bir açıklama gelmedi.

BAYRAMDA MARKETLER AÇIK MI?

Vatandaşlar online marketlerin yanı sıra BİM, A101, ŞOK, Migros gibi marketlerin de bayramda çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Bayramda birçok market normal saatlerinde çalışmaya devam edecek. Zincir marketlerin açılış kapanış saatleri ise şubelere göre farklılık gösteriyor. BİM Market'in bayramın birinci ve ikinci günü kapalı olması, diğer iki gün aynı saatlerde açık olması bekleniyor.

A101 marketin ise Kurban Bayramı'nın birinci günü kapalı olması diğer günlerde aynı saatlerde açık olması bekleniyor. ŞOK Marketin de Kurban Bayramı boyunca normal saatlerde hizmet vermesi bekleniyor.

Gündem Haberleri